Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Cruises

Ontdek de wereld vanaf het water!

Kent u de wereld al vanaf het water? Daar gaat er een hele nieuwe wereld voor u open. Op een cruise ontdekt u de mooiste bestemmingen op een hele andere manier. Tijdens de stops verkent u leuke stadjes en prachtige gebieden, en aan boord geniet u van de voorzieningen van uw drijvende luxehotel. Of relaxt u met een boek, een glas wijn en uitzicht over de verre wateren? Terwijl u slaapt, brengt uw hotel u naar de volgende, verrassende bestemming. Kortom: avontuur én ontspanning!

Alle cruises zijn mogelijk!
SRC heeft een selectie gemaakt uit het aanbod van Holland America Line. Wilt u een andere cruise maken? Dat kan! U kunt alle Holland America Line-cruises bij ons reserveren. Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden!

Holland America Line
Holland America Line is opgericht in 1871, toen de maatschappij een rechtstreekse verbinding met Amerika met stoomschepen opzette. Het avontuur, de ouderwets goede service en de nostalgische weelde van die eerste jaren beleeft u nog steeds, maar nu in combinatie met moderne luxe. De schepen zijn comfortabel, ruim, vol met kunst en antiek en met oog voor detail.
Vragen over een cruise? Advies nodig?
Stel uw vraag aan onze cruise-experts!