Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info

Cultuurvakantie Botswana

Ontdek Botswana met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Botswana. Kies voor een cultuurvakantie naar Botswana, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Botswana: prachtige natuurparken, schitterende natuur

Reis naar Botswana en ontdekt de schitterende Afrikaanse natuur! Op de adembenemende Afrikaanse savanne van Botswana heeft u de mogelijkheid om tijdens een van de vele game drives veel wild spotten, zoals de befaamde ‘big five’: de olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard. Maar buiten deze dieren is de variëteit aan flora en fauna ongekend: in parken als het Chobe National Park, de Okavangodelta of de Kalahariwoestijn kunt u genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft! Wilt u alles zien in en horen over Botswana? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleider in Botswana

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!

Reisleider Dawid

Reizen: 1

Zuidelijk Afrika

Groene Cultuurvakantie

26 dagen v.a. € 5.198,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 26
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Victoria Falls en Sossusvlei
  • Chobe N.P. en Etosha N.P.
  • Kaapstad en de Okavangodelta
Reisperiode

v.a. 11.09.2017
tot 19.03.2018

Waardering
8,2
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Botswana bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Botswana is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Botswana en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Botswana.