Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Cultuurvakantie Botswana

Ontdek Botswana met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Botswana. Kies voor een cultuurvakantie naar Botswana, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Botswana: prachtige natuurparken, schitterende natuur

Reis naar Botswana en ontdekt de schitterende Afrikaanse natuur! Op de adembenemende Afrikaanse savanne van Botswana heeft u de mogelijkheid om tijdens een van de vele game drives veel wild spotten, zoals de befaamde ‘big five’: de olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard. Maar buiten deze dieren is de variëteit aan flora en fauna ongekend: in parken als het Chobe National Park, de Okavangodelta of de Kalahariwoestijn kunt u genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft! Wilt u alles zien in en horen over Botswana? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleider in Botswana

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!

Reisleider Dawid

Reizen: 1

Zuidelijk Afrika

Groene Cultuurvakantie

26 dagen v.a. € 5.198,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 26
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Victoria Falls en Sossusvlei
  • Chobe N.P. en Etosha N.P.
  • Kaapstad en de Okavangodelta
Reisperiode

v.a. 11.09.2017
tot 19.03.2018

Waardering
8,2
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Botswana bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Botswana is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Botswana en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Botswana.