Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Win een vakantie voor 2 naar Cuba
Altijd al het echte Cuba willen ontdekken? Dan is dit je kans! Doe mee met de "Deel en win-actie"op Facebook! Meer info
De SRC-reiskrant bij de Volkskrant!
Op zaterdag 18 maart vindt u de SRC-reiskrant als bijlage bij de Volkskrant! Meer info

Cultuurvakantie Ethiopië

Ontdek Ethiopië tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Ethiopië heeft straks geen geheimen meer voor u!

Ethiopië: bakermat van de mensheid en de koffie

Op deze vliegreis ontdekt u het echte Ethiopië! Het historische noorden ‘pakt uit’ met kloosters, de middeleeuwse kastelen van Gondar, ‘het Petra van Afrika’ in Lalibela en de stèles van Aksum. Op de eilandjes in het Tanameer worden prachtige schatten van de Ethiopisch-orthodoxe Kerk bewaard. Het zuiden van Ethiopië is het gebied van de etnische diversiteit: hier leven verschillende kleurrijke animistische stammen. Hier vindt u ook meer dan voldoende natuurschoon, met veel inheemse diersoorten en ‘echt Afrikaans wild’. Wilt u alles zien in en horen over Ethiopië? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleider in Ethiopië

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!

Reisleidster Caroline

Reizen: 1

Festivals in Ethiopië

Cultuurvakantie

21 dagen v.a. € 2.749,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 21
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Aksum, Gondar, Lalibela
  • Tanameer en Chamomeer
  • Simiengebergte en Nechisar NP
Reisperiode

v.a. 01.11.2017
tot 10.01.2018

 
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Ethiopië? Boek bij SRC

Kennismaken met Ethiopië. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Ethiopië is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar indrukwekkend Ethiopië wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!