Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Kaapverdië

Ontdek Kaapverdië tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Kaapverdië heeft straks geen geheimen meer voor u!

Kaapverdië: spectaculaire natuur en boeiende culturen

Op een kleine twee uur vliegen van de westkust van Afrika, ter hoogte van Senegal, liggen de Kaapverdische eilanden. Pas in de 15e eeuw werden de toen nog onbewoonde eilanden door Portugese zeevaarders op hun weg naar de koloniën ontdekt. Tijdens deze cultuurvakantie ontdekt u de schoonheid van Kaapverdië! Door de mix van Portugese en Afrikaanse culturen heeft deze eilandengroep een exotisch karakter. U geniet hier van de prachtige koloniale architectuur, kleurrijke markten en authentieke vissersplaatsjes. En natuurlijk de ongerepte soms ruige natuur! Wilt u alles zien in en horen over Kaapverdië? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleider in Kaapverdië

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

De Kaapverdische eilanden

Groene Cultuurvakantie

12 dagen v.a. € 2.098,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 12
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • São Vicente en Santa Antão
  • Ribeira Grande en Delgadin
  • Mindelo, Santiago en Cidade Velha
Reisperiode

v.a. 18.10.2017
tot 22.11.2017

 
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Kaapverdië? Boek bij SRC

Kennismaken met Kaapverdië. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Kaapverdië is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar indrukwekkend Kaapverdië wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!