Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Cultuurvakantie Zimbabwe


Ontdek Zimbabwe met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Zimbabwe. Kies voor een cultuurvakantie naar Zimbabwe, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Zimbabwe: een onvergetelijk avontuur

Reis mee naar Zimbabwe en duik onder in de Afrikaanse cultuur! U wordt hier werkelijk overweldigd door een verbazingwekkende verscheidenheid aan natuurschoon en spectaculaire landschappen. Tijdens het reizen door Zimbabwe ontdekt u het allemaal. Van de majestueuze Victoriawaterwallen tot de vele schitterende nationale parken. Wilt u alles zien in en horen over Zimbabwe? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Zimbabwe

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Zuidelijk Afrika

Groene Cultuurvakantie

26 dagen v.a. € 5.198,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 26
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Victoria Falls en Sossusvlei
  • Chobe N.P. en Etosha N.P.
  • Kaapstad en de Okavangodelta
Reisperiode

v.a. 11.09.2017
tot 19.03.2018

Waardering
8,2
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Zimbabwe bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Zimbabwe is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Zimbabwe en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Zimbabwe.