Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Bhutan

Ontdek Bhutan met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Bhutan. Kies voor een cultuurvakantie naar Bhutan, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Bhutan: het land van de donderende draak

Als u een reis maakt naar Bhutan, dan stapt u een onontdekt paradijs binnen. Tot ver in de 20e eeuw was ‘het land van de donderende draak’ nog praktisch onbekend. In het prachtige landschap vindt u imponerende dzongs, een soort versterkte kloosterburchten die vaak schitterend gelegen zijn. De bevolking die u uiteraard op onze reizen naar Bhutan ontmoet, is zeer hartelijk. U zult merken dat zij de traditionele kleding nog steeds dragen. Wat Bhutan uniek in de wereld maakt, is dat de koning het ‘bruto nationaal geluk’ van de samenleving hoog in het vaandel heeft staan. Wilt u alles zien in en horen over Bhutan? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Bhutan

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Festivals in Bhutan

Themareis

20 dagen v.a. € 5.498,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 20
  • Prijs per persoon
  • Themareizen
  • Taktsang, het ‘nest van de tijger’
  • imposante dzongs en tempels
  • 2 religieuze festivals
Reisperiode

v.a. 25.10.2017
tot 25.10.2017

Waardering
9,0
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Bhutan? Boek bij SRC

Kennismaken met Bhutan. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Bhutan is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar prachtig Bhutan wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!