Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Myanmar / Birma

Ontdek Myanmar tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Myanmar heeft straks geen geheimen meer voor u!

Myanmar: het laatste geheim van de wereld

Op uw reis door Myanmar maakt u onder andere een boottocht over het sprookjesachtige meer van Inle, ziet u de legendarische Golden Rock en wandelt u door Sagaing, het centrum van het Birmees boeddhisme. Van alle mooie dingen die u tijdens het reizen door Myanmar ziet, betoveren de vriendelijke Birmezen u wellicht nog het meest. Men draagt er nog de Longyi (een omslagdoek) en veel dames hebben Thanaka (een poeder van vermalen sandelhout) op hun wangen, in de mooiste patronen. Wilt u alles zien in en horen over Myanmar? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Myanmar

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Mysterieus Myanmar

Cultuurvakantie

18 dagen v.a. € 2.998,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Golden Rock, Inle-meer, Sagaing Hills
  • Yangon, Bagan en Mandalay
  • dagtrekking naar bergdorpjes
Reisperiode

v.a. 14.11.2017
tot 20.02.2018

Waardering
8,9
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Myanmar bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Myanmar is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Myanmar en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Myanmar.