Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Cultuurvakantie Myanmar / Birma

Ontdek Myanmar tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Myanmar heeft straks geen geheimen meer voor u!

Myanmar: het laatste geheim van de wereld

Op uw reis door Myanmar maakt u onder andere een boottocht over het sprookjesachtige meer van Inle, ziet u de legendarische Golden Rock en wandelt u door Sagaing, het centrum van het Birmees boeddhisme. Van alle mooie dingen die u tijdens het reizen door Myanmar ziet, betoveren de vriendelijke Birmezen u wellicht nog het meest. Men draagt er nog de Longyi (een omslagdoek) en veel dames hebben Thanaka (een poeder van vermalen sandelhout) op hun wangen, in de mooiste patronen. Wilt u alles zien in en horen over Myanmar? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Myanmar

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Mysterieus Myanmar

Cultuurvakantie

18 dagen v.a. € 2.998,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Golden Rock, Inle-meer, Sagaing Hills
  • Yangon, Bagan en Mandalay
  • dagtrekking naar bergdorpjes
Reisperiode

v.a. 14.11.2017
tot 20.02.2018

Waardering
8,9
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Myanmar bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Myanmar is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Myanmar en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Myanmar.