Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Cambodja

Ontdek Cambodja met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Cambodja. Kies voor een cultuurvakantie naar Cambodja, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Cambodja: een prachtige stukje Azië

Reis mee naar Cambodja en geniet van uitgestrekte rijstterrassen, mystieke berglandschappen, traditionele plattelandsdorpjes en eeuwenoude tempelruïnes. U verkent uitgebreid het tempelcomplex Angkor Wat, een erfenis van de machtige koningen van het Khmerrijk en terecht één van de nieuwe wereldwonderen. Maar tijdens uw reis door Cambodja staat ook een bezoek aan de prachtige stad Phnom Penh en de Killing Fields van Choeung Ek op het programma. Wilt u alles zien in en horen over Cambodja? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Cambodja

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Vietnam en Cambodja

Cultuurvakantie

20 dagen v.a. € 2.659,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 20
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
  • Angkor Wat en Angkor Thom
  • tochten Halong Bay en Mekong-delta
Reisperiode

v.a. 20.11.2017
tot 19.03.2018

Waardering
9,1
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Cambodja? Boek bij SRC

Kennismaken met Cambodja. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Cambodja is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar prachtig Cambodja wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!