Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Japan

Ontdek Japan met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere en zeer exclusieve cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van het land van de rijzende zon. Kies voor een cultuurvakantie naar Japan, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Japan: fascinerend contrastrijk

Reis mee naar Japan: het land van de rijzende zon. In Japan gaan moderniteit en traditie hand in hand. U vindt er grote en moderne metropolen als Tokyo, maar ook verstilde steden als Kyoto en historierijke plaatsen als Nara. De natuur in dit land is prachtig, en alledaagse Japanse gewoontes en gebruiken als theedrinken en schrijven zijn een kunstvorm op zich. En ook al spreken veel Japanners geen Engels, de Japanners zijn beleefd en altijd gastvrij. Wilt u alles zien in en horen over Japan? Kies dan voor een cultuurvakantie en ga op reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Japan

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Japan

Cultuurvakantie

18 dagen v.a. € 5.898,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Tokyo, Kyoto en Nara
  • Japanse tuinen en Mount Fuji
  • Deshima, Hiroshima en Nagasaki
Reisperiode

v.a. 28.09.2017
tot 22.03.2018

Waardering
8,3
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Japan? Boek bij SRC

Het uitstekende culturele reisprogramma van onze reis naar Japan toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Japan is heel veel inclusief in de reissom: heel veel meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaatse. Uw reis naar het schitterende Japan wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!