Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Cultuurvakantie Vietnam

Ontdek Vietnam tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Vietnam heeft straks geen geheimen meer voor u!

Vietnam: het kleurrijke Vietnamese leven

Reis mee naar Vietnam en u wordt overweldigd door de schoonheid van de natuur, de culturele schatten en de vriendelijke bevolking. U wandelt door het levendige Hanoi, vaart door het eilandenrijk Halong Bay, fietst door de straten van Hoi An en verkent Ho Chi Minh Stad. Wilt u alles zien in en horen over Vietnam? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Vietnam

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Vietnam en Cambodja

Cultuurvakantie

20 dagen v.a. € 2.598,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 20
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Hanoi en Ho Chi Minh-Stad
  • Angkor Wat en Angkor Thom
  • tochten Halong Bay en Mekong-delta
Reisperiode

v.a. 24.07.2017
tot 19.03.2018

Waardering
9,1
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Vietnam bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Vietnam is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Vietnam en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Vietnam.