Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Cultuurvakantie Malta

Ontdek Malta met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Malta. Kies voor een cultuurvakantie naar Malta, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Ontdek de schatten van Malta

Een reis naar Malta is ideaal voor iedereen die een heerlijk klimaat wil combineren met het ontdekken van een boeiende cultuur! Tijdens uw cultuurvakantie naar Malta maakt u uitgebreid kennis met de rijke erfenis van dit eiland. Door de ideale ligging tussen Europa en Afrika was het een strategische pleisterplaats voor vele veroveraars. U ziet nu nog de invloeden van al deze culturen terug. Zo doet de ‘stille stad’ Mdina u terugdenken aan de Arabische tijd en imponeert de hoofdstad Valletta u met vestingen van de Maltezer ridders. Vergeet niet in een pittoresk vissersplaatsje van een heerlijke verse vis te genieten en te flaneren over de gezellige boulevard van Valetta. De vriendelijke bevolking nodigt u van harte uit! Wilt u alles zien in en horen over Malta? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders naar Malta.

Reizen: 1

Mediterraans Malta

Cultuurvakantie

8 dagen v.a. € 779,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Mdina, Gozo en Valletta
  • havencruise Valletta
  • vrije tijd om Malta zelf te verkennen
Reisperiode

v.a. 15.09.2017
tot 13.10.2017

Waardering
7,8
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Malta? Boek bij SRC

Kennismaken met Malta. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Malta is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaatse. Uw reis naar het prachtige Malta wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!