Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Kortingsbonnen voor musea
Bezoek prachtige tentoonstelling met kortingen! Meer info
SRC steunt KWF Seizoensloterij
Doe mee aan de KWF Herfstloterij en maak kans op de 8-daagse cultuurvakantie Andalusië voor 2 personen! Meer info

Cultuurvakantie Tsjechië

Ontdek Tsjechië tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Tsjechië heeft straks geen geheimen meer voor u!

Een inspirerende cultuurvakantie naar Tsjechië

Dit prachtige land in het hart van Europa heeft veel te bieden: van barokke stadjes tot middeleeuwse kastelen en van oerbossen tot prachtige berggebieden. In de Gouden Stad Praag, het centrum van het land, gaan sinds de val van het IJzeren Gordijn de moderne ontwikkelingen hand in hand met de restauratie van de prachtige historische binnenstad. Iedereen moet een keer over de Karelsbrug gewandeld hebben, een bezoek gebracht hebben aan de gotische St.Vituskathedraal in het burchtcomplex en de beroemde astronomische klok hebben bewonderd. Maar Praag heeft veel meer voor de cultuurreiziger: de jugendstilkunst van Alphonse Mucha, de joodse geschiedenis in het oude getto en de prachtige Moldau. Ook het zacht glooiende Reuzengebergte met schilderachtige plaatsjes en stijlvolle 19e-eeuwse kuuroorden, middeleeuwse kastelen en kleine stadjes als Kutna Hora strijden om uw aandacht. Wilt u alles zien in en horen over Tsjechië? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Wilt u reisadvies of heeft u vragen?

Reizen: 1

Kerst in Praag

Cultuurvakantie

5 dagen v.a. € 549,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 5
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • uitgebreide stadswandeling
  • Praagse burcht
  • kennismaking Praagse jugendstil
Reisperiode

v.a. 23.12.2016
tot 23.12.2016

Waardering
8,2
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Tsjechië? Boek bij SRC

Kennismaken met Tsjechië. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Tsjechië is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar Prachtig Tsjechië wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!