Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden aan spoor rond Schiphol in het weekend Meer info

Cultuurvakantie Turkije

Ontdek Turkije met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Turkije. Kies voor een cultuurvakantie naar Turkije, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Beleef indrukwekkend Turkije

Tijdens uw vakantie door Turkije kunt u er niet omheen; Turkije is in één woord betoverend. Bij het zien van de Griekse en Romeinse overblijfselen, het Hettitische erfgoed, de indrukwekkende sultanpaleizen en de gezellige havenstadjes gelegen aan prachtige baaien, kunt u niets anders dan dit beamen. Wandel door de straten van Efeze, zie de legendarische verhalen uit de ‘Ilias’ van Homerus in Troje tot leven komen en bewonder de archeologische overblijfselen van Pergamon. Reis naar het oosten van Turkije en proef de oriëntaalse sfeer en geniet van de ruige natuur en het magische Nemrud. Ook het feeërieke landschap van Cappadocië en het schilderachtige kustlandschap van de Zwarte Zee zijn oogstrelend mooi. Uw cultuurvakantie naar Turkije is niet compleet zonder een bezoek aan de stad van Duizen-en-een-nacht; Istanbul! Wilt u alles zien in en horen over Turkije? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders naar Turkije.

Onze reisleider in Turkije

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!

Op dit moment bieden wij cultuurvakanties aan naar Turkije!

Reizen: 0

Geen zoekresultaat

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaat opgeleverd.

Probeert u het met een andere zoekterm nog eens, of vindt uw reis via Uitgebreid zoeken.

Was u op zoek naar algemene informatie, bijvoorbeeld over visa, vervoer of verzekeringen, kijk dan bij algemene informatie.

U kunt ook tijdens kantooruren contact opnemen met onze reisadviseurs via telefoonnummer 050 – 3 123 123.

Een cultuurvakantie naar Turkije? Boek bij SRC

Kennismaken met Turkije. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Turkije is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaatse. Uw reis naar betoverend Turkije wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!