Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Argentinië

Ontdek Argentinië met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Argentinië. Kies voor een cultuurvakantie naar Argentinië, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Argentinië: een zeer bijzondere ontdekkingstocht

Reis mee naar Argentinië en ontdek een land van uitersten. Geniet van de bruisende hoofdstad Buenos Aires, de immense vlakten van Patagonië, de uitlopers van het imposante Andesgebergte, de flora en fauna in Vuurland en het schitterende merengebied. Tijdens onze reizen naar Argentinië bezoekt u ook het prachtige buurland Chili. Hier verkennen we de zuidelijkste stad, Punta Arenas, en zien we de pinguïnkolonie bij Otway. Wilt u alles zien in en horen over Argentinië? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Argentinië

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Argentinië en Chili

Groene Cultuurvakantie

18 dagen v.a. € 4.498,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Torres del Paine en Los Glaciares
  • boottocht Beaglekanaal
  • Patagonië en Vuurland
Reisperiode

v.a. 14.11.2017
tot 06.03.2018

Waardering
8,3
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Argentinië bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Argentinië is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Argentinië en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Argentinië.