Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Cultuurvakantie Cuba

Ontdek Cuba met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Cuba. Kies voor een cultuurvakantie naar Cuba, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Cuba: land van sigaren, salsa, rum en oldtimers

Maar het Caribische eiland is ook het land van prachtige witte stranden, oneindige suikerrietvelden en talloze tabaksplantages. Op onze reizen naar Cuba verkent u Havanna per old timer, ontdekt u alles over sigaren in de vallei van Viñales en wandelt u door het prachtige historische centrum van Trinidad. U proeft de authentieke sfeer van het echte Cuba. Wilt u alles zien in en horen over Cuba? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Cuba

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!

Reisleider Danny

Reisleidster Marlies

Reizen: 1

Kleurrijk Cuba

Cultuurvakantie

16 dagen v.a. € 3.298,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 16
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Havana, Baracoa, Guantanamo
  • verblijf in historisch centrum Trinidad
  • verkenning Vallei Viñales
Reisperiode

v.a. 14.09.2017
tot 15.03.2018

Waardering
8,3
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Cuba? Boek bij SRC

Kennismaken met Cuba. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Cuba is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar prachtig Cuba wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!