Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Cultuurvakantie Panama

Ontdek Panama tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Panama heeft straks geen geheimen meer voor u!

Panama: tropische oerwouden en koloniale steden

Kom mee op een rondreis naar Panama en bekijk de grootsheid van het Panamakanaal. Dwaal door de smalle straatjes van het koloniale Panama-Stad en laat u betoveren in de nevelwouden van Boquete. Wilt u alles zien in en horen over Panama? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleider in Panama

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!

Reisleidster Ellen

Reizen: 1

Panama, Costa Rica en Nicaragua

Groene Cultuurvakantie

20 dagen v.a. € 2.949,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 20
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Panama-Stad en -kanaal, Granada
  • Arenal en boottocht Bocas del Toro
  • laaglandregenwoud Sarapiquí
Reisperiode

v.a. 16.07.2017
tot 18.03.2018

 
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Panama bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Panama is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Panama en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Panama.