Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Iran

Ontdek Iran tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Iran heeft straks geen geheimen meer voor u!

Iran: bakermat van beschaving

Tijdens de reizen van SRC-Cultuurvakanties naar Iran bewondert u maar liefst zes UNESCO sites. Zo bezoekt u bijvoorbeeld de indrukwekkende ruïnes van Persepolis en het sprookjesachtige Isfahan, ‘de stad van poëzie en rozen’. Maakt u binnenkort een reis naar Iran, dan merkt u dat dit land nog niet door het massatoerisme ontdekt is. Wilt u alles zien in en horen over Iran? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Iran

Maak kennis met een paar van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Magisch Iran

Cultuurvakantie

15 dagen v.a. € 2.398,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 15
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Teheran, sprookjesachtig Isfahan
  • ruïnes Persepolis
  • Shiraz en heilige stad Qom
Reisperiode

v.a. 15.09.2017
tot 10.11.2017

Waardering
8,0
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Iran? Boek bij SRC

Kennismaken met Iran. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Iran is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar adembenemend Iran wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!