Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Jordanië

Ontdek Jordanië tijdens een SRC-cultuurvakantie, want waar u ook naartoe reist, met de beste SRC-reisleiders gaat er een wereld voor u open! Zij zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Jordanië heeft straks geen geheimen meer voor u!

Jordanië: kleurrijke soeks en de gastvrije bevolking

Een cultuurvakantie door Jordanië verrast u van het begin tot eind! U ziet bouwwerken en monumenten uit elke periode van de menselijke geschiedenis, zoals de Grieks-orthodoxe kerk in Madaba met in prachtige vloermozaïeken de kaart van het Heilige Land en de zeer indrukwekkende antieke stad Petra, door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Maar Jordanië is ook het land van onmetelijk grote woestijnvalleien en de rivier de Jordaan met haar vruchtbare rivierdal. Wilt u alles zien in en horen over Jordanië? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Jordanië

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Betoverend Jordanië

Cultuurvakantie

8 dagen v.a. € 1.098,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Bezoek aan Petra en woestijnkastelen
  • Excursie Dode Zee
  • Jeeptocht door Wadi Rum
Reisperiode

v.a. 23.09.2017
tot 17.03.2018

 
Reizen: 1

Een cultuurvakantie naar Jordanië? Boek bij SRC

Kennismaken met Jordanië. Dat staat bij al onze cultuurvakanties centraal. Het uitstekende culturele reisprogramma toont u niet alleen de hoogtepunten, maar ook minder bekende bezienswaardigheden. De deskundige SRC-reisleiders laten u met prachtige verhalen en wetenswaardigheden echt kennismaken met uw vakantieland. In een cultuurvakantie naar Jordanië is heel veel inclusief in de reissom: meer dan alleen vlucht, verblijf en vervoer ter plaats. Uw reis naar indrukwekkend Jordanië wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!