Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Cultuurvakantie Oman

Ontdek Oman met de beste reisleiders van SRC tijdens een bijzondere cultuurvakantie. Het volledig verzorgde, culturele excursieprogramma laat u kennismaken met de hoogtepunten én de minder bekende plekken van Oman. Kies voor een cultuurvakantie naar Oman, u komt gegarandeerd met extra ‘bagage’ thuis!

Oman: een betoverend land

Geniet van het spectaculaire landschap van overweldigende canyons, hoge bergen, groene oases en wadi’s en indrukwekkende woestijnen en zandduinen. Maar het sultanaat biedt meer: verken de machtige hoofdstad Muscat, ga op zoek naar de groene zeeschildpadden en vaar, onder het genot van een lekker kopje Omaanse koffie en verrukkelijke verse dadels, mee op een traditionele dhowcruise. Wilt u alles zien in en horen over Oman? Kies dan voor een cultuurvakantie en reis met de beste SRC-reisleiders.

Onze reisleiders in Oman

Maak kennis met een van onze beste reisleiders!
Reizen: 1

Oman

Cultuurvakantie

9 dagen v.a. € 2.079,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 9
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • dhowcruise langs kust
  • Muscat en Nizwa
  • spectaculair Wadi Ghul
Reisperiode

v.a. 13.11.2017
tot 05.03.2018

Waardering
8,4
Reizen: 1

Boek uw cultuurvakantie naar Oman bij SRC

Tijdens onze verzorgde cultuurvakanties naar Oman is alles voor u geregeld! Alle belangrijke zaken van uw reis zitten bij de reissom in: de vlucht of busreis, de goede hotels, het vervoer ter plaatse, het complete excursieprogramma, en heel veel maaltijden. En ook wel eens (veel) meer! De beste reisleiders van SRC vertellen u uitgebreid over Oman en brengen zo de cultuur van uw vakantieland tot leven. Kortom: u geniet gegarandeerd zorgeloos van uw reis naar het prachtige Oman.