Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Themareizen Roemenië

Bent u benieuwd naar de boeiende cultuur en tradities van Roemenië? Ga dan mee op onze themareis naar Roemenië. Het paasfeest, een van de belangrijkste feesten in het orthodox-christelijke geloof, staat centraal tijdens deze bijzondere reis. Juist in deze dagen ervaart u hoezeer de oorspronkelijke tradities in Roemenië nog altijd leven. Zo ziet u het beschilderen van eieren, dat hier zo kunstzinnig gebeurt, dat beschilderde eieren als een van de meest typische souvenirs van Roemenië worden beschouwd. Op Goede Vrijdag woont u een dienst bij in het prachtige Moldovitaklooster. Een hele andere sfeer heeft de traditionele, middernachtelijke Paasdienst die u in de 12e-eeuwse orthodoxe kerk van Bistrita meemaakt. Dit en nog veel meer staat u te wachten op deze bijzondere themareis naar Roemenië!
Reizen: 1

Orthodox Pasen in Roemenië

Themareis

9 dagen v.a. € 889,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 9
  • Prijs per persoon
  • Themareizen
  • nachtelijke paasdienst
  • authentieke Maramures
  • vrolijke kerkhof Sapinta
Reisperiode

v.a. 28.03.2018
tot 28.03.2018

Waardering
8,5
Reizen: 1

Een themareis Roemenië? Die boekt u bij SRC

Bent u een echte liefhebber van cultuur, tradities of bijvoorbeeld geschiedenis? En wilt u hier tijdens uw vakantie graag meer over ontdekken? Dan is een SRC-themareis naar Roemenië echt iets voor u! Op deze bijzondere reizen worden uiteenlopende cultuurhistorische onderwerpen verder uitgediept. U maakt mooie excursies en volgt soms ook nog een lezing door een deskundige reisleider. Dus boek uw themareis bij SRC, uw Specialist in Rondreizen, Cultuurvakanties én themareizen. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!