Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

SRC-Wedstrijd 2017

Uw mooiste foto's en vakantieherinneringen

Staat uw camera vol mooie foto’s van uw reis met SRC? Heeft u een leuk verhaal, verslag of filmpje gemaakt van uw vakantie? Doe dan mee met de SRC-wedstrijd! Dan staat uw foto of andere creatieve herinnering misschien wel in een van onze magazines. Of op onze site! En u maakt u kans op mooie prijzen!

Meedoen kan op 3 manieren:

1. Mail uw inzending naar marketing@srctravel.nl.
2. Verstuur uw inzending via WeTransfer naar marketing@srctravel.nl.
3. Stuur uw inzending naar SRC Reizen, Antwoordnummer 1530, 9700 VE Groningen.

Stuur uw inzending altijd o.v.v. ‘wedstrijd’, samen met uw persoonsgegevens, de naam en vertrekdatum van de reis en uw reserveringsnummer. Wilt u dat uw naam bij een eventuele plaatsing niet wordt genoemd? Geef dat dan ook aan bij uw inzending.


Win een reischeque!

Als wij uw inzending publiceren op print (bijvoorbeeld in een brochure of SRC-Magazine), dan krijgt u een SRC-reischeque van € 25,-. Alle inzendingen maken kans om de publiekswinnaar van 2017 te worden. De inzendingen die kans maken op deze titel, worden begin december 2017 bekendgemaakt via Facebook, de SRC-nieuwsbrief en deze pagina. Daarna kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De winnende inzending wordt beloond met een reischeque van € 250,-.

De kleine lettertjes…

De uiterlijke inzenddatum voor de SRC-Wedstrijd van 2017 is 30 november 2017. Komt uw inzending daarna binnen? Dan dingt u mee naar de publieksprijs van 2018. Alle inzendingen worden eigendom van SRC Reizen. We zijn vrij om deze te gebruiken voor publicatie op papier, onze websites of onze sociale media. We sturen ze dus niet terug, ook niet als wij uw inzending niet gebruiken. U krijgt alleen een reischeque van € 25,- bij de eerste plaatsing in een van onze geprinte communicatiemiddelen. Bij deze eerste plaatsing zullen we uw naam vermelden, tenzij u bij inzending aangaf dat u dat niet wilt. Na ontvangst van uw inzending behouden wij ons het recht voor deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op onze website, eventueel na (kleine) (tekstuele) aanpassingen. Vanzelfsprekend laten we u dit weten. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

Publiekswinnaars

2016: Stuwmeer bij Alhama de Granada

Foto mevrouw Van der Kwaak uit Alphen aan den Rijn

2015: Man in Marokko

Foto mevrouw Leny de Jong uit Alblasserdam

2014: Betoverend Marokko

Foto van de heer Caljouw uit Vlissingen

2013: Het andere Andalusië

Foto familie Kischemoller uit Ridderkerk