Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Win een vakantie voor 2 naar Cuba
Altijd al het echte Cuba willen ontdekken? Dan is dit je kans! Doe mee met de "Deel en win-actie"op Facebook! Meer info
De SRC-reiskrant bij de Volkskrant!
Op zaterdag 18 maart vindt u de SRC-reiskrant als bijlage bij de Volkskrant! Meer info

Het Groninger Museum

Het Groninger Museum aan de rand van de binnenstad is sinds de opening in 1994 een “landmark” van Groningen. Inmiddels hebben al 5 miljoen bezoekers het museum bezocht en de prachtige tentoonstellingen, uiteenlopend van de kunst van Waterhouse tot David Bowie is, bewonderd.

Rodin - Genius at Work

t/m 30 april 2017
Auguste Rodin is de grootste en invloedrijkste beeldhouwer en één van de populairste kunstenaars van de moderne tijd. In het Groninger Museum zijn van 19 november 2016 t/m 30 april 2017 ruim 140 beelden en 20 werken op papier te zien, waarmee dit de grootste Rodin-tentoonstelling ooit in Nederland is.

In het werk van Rodin gaat het niet alleen om de geïdealiseerde vormen van het menselijk lichaam, maar ook om het tonen van het maakproces zelf. Rodin – Genius at Work toont gipsen en bronzen beelden, waaronder bekende werken als De Denker en Balzac, marmeren figuren, keramiek en nooit eerder vertoonde foto’s die blijk geven van de creativiteit van de kunstenaar. Ook laat de tentoonstelling het buitengewone werkproces zien achter een aantal van zijn bekendste werken, zoals De Kus. De tentoonstelling over Rodin is samengesteld door Musée Rodin in Parijs en het Museum of Fine Arts in Montreal.

Groninger Museum Reizen

Reizen: 1

Rodin in Parijs

Kunstreis

4 dagen v.a. € 398,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 4
  • Prijs per persoon
  • Kunstreizen
  • Musée Rodin Parijs
  • Musée Rodin Meudon
  • museum Middelheim Antwerpen
Reisperiode

v.a. 01.06.2017
tot 01.06.2017

 
Reizen: 1