Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Kenia

Ontdek Kenia met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar het betoverende natuurparadijs Kenia willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur/gids ontdekt u de mooiste natuurparken van Kenia. Alle praktische zaken als hotels en vervoer zijn geregeld, daardoor kunt u op uw eigen manier volop genieten van Kenia. Dus stop met dromen, begin met pakken en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Kenia. Gaat u mee?


Kenia: betoverende natuur

Op uw privéreis naar Kenia komt u zeker ogen te kort. Spot de ‘big five’ in Masai, geniet van kuierende olifanten aan de voet van de Kilimanjaro en laat u betoveren door de met gletsjers en sneeuw bedekte Mount Kenya. Wist u dat er in Kenia meer dan veertig stammen met elk hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken leven? De Masaï met hun felle rode of blauwe gewaden is veruit de bekendste stam. Wacht niet langer en zet Kenia boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met de privéreizen van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Kenia!

Privéreis Kenia

Reizen: 1

Kenia en Tanzania – privéreis met chauffeur/gids

Individuele reis

13 dagen v.a. € 4.798,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 13
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Masai Mara, Amboseli en Serengeti
  • boottocht Naivasha-meer
  • Lake Manyara, Ngorongoro en Tarangire
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Een privéreis door Kenia? Boek bij SRC!

SRC heeft voor de privéreizen de mooiste routes uitgestippeld, waarmee u alle hoogtepunten van Kenia ontdekt. De belangrijkste zaken, zoals vervoer en hotels, zijn geregeld. Ook hebben we enkele excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden opgenomen. Tijdens een privéreis met chauffeur/gids door Kenia in combinatie met buurland Tanzania, reist u via een vaste route. Daardoor hoeft u niets te regelen. U hoeft alleen maar op uw eigen manier te genieten van Kenia!