Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Madagaskar

Ontdek Madagaskar met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar het natuurparadijs Madagaskar willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur/gids ontdekt u de mooiste natuurparken en bezienswaardigheden van Madagaskar. Alle praktische zaken als hotels en vervoer zijn geregeld, daardoor kunt u op uw eigen manier volop genieten van dit bijzondere land. Dus stop met dromen, begin met pakken en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Madagaskar. Gaat u mee?


Madagaskar: een natuurrijk schateiland!

Madagaskar is een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De vele planten- en diersoorten hebben zich hier eeuwenlang in alle rust kunnen ontwikkelen, waardoor een unieke natuurlijke samenhang is ontstaan. Overal op dit Afrikaanse eiland komt u vertederende lemuren (halfapen), zeldzame vogels en kleurrijke kameleons tegen. Het landschap verandert per dag: van de vochtige groene regenwouden tot het droge zuiden met zijn cactussen en imposante baobabbomen. Reden genoeg om tijdens een privéreis van SRC te ontdekken hoe mooi Madagaskar is!

Privéreis Madagaskar

Reizen: 1

Madagaskar – privéreis met chauffeur en gids

Individuele reis

16 dagen v.a. € 3.298,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 16
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • diverse natuurwandelingen met gids
  • veel nationale parken
  • koninklijk paleis Ambohimanga
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Een privéreis op Madagaskar? Boek bij SRC!

SRC heeft voor de privéreizen de mooiste routes uitgestippeld, waarmee u alle hoogtepunten van Madagaskar ontdekt. De belangrijkste zaken, zoals vervoer en hotels, zijn geregeld. Ook hebben we enkele excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden opgenomen. Tijdens een privéreis ontdekt u in uw eigen tempo het prachtige Madagaskar, zodat u op uw eigen manier van dit prachtige eiland kunt genieten!