Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Namibië

Ontdek Namibië met een huurauto tijdens een fly drive

Ontdek de onmetelijke ruimte van Namibië op uw eigen manier tijdens een fly drive van SRC. We hebben voor u de mooiste route uitgestippeld, waardoor u de hoogtepunten van Namibië ontdekt, die u op eigen gelegenheid kunt verkennen mét uw huurauto. Een een fly drive is namelijk een heerlijke manier om op vakantie te gaan! U ontdekt het mooiste van uw vakantieland in uw eigen tempo. En wanneer u met SRC reist, heeft u ook alle voordelen van een goed georganiseerde reis: vluchten, hotels en de huurauto zijn voor u geregeld. En vaak nog veel meer! Dus stap in, en start uw fly drive door Namibië!


Namibië: fly drive in het land van oneindige ruimte

Het beklimmen van een immens hoge zandduin met als beloning een verbluffend uitzicht over het unieke duinlandschap van de Sossusvlei, een kudde olifanten die verfrissing zoekt bij een waterplaats op de zilverachtige weidse zoutvlakte van de Etosha Pan en een schitterende sterrenhemel boven de woestijn, die tot het oneindige reiken: dat is Namibië! Wacht niet langer en zet Namibië boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met een fly drive van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Namibië!

Fly drive Namibië

Reizen: 1

Namibië – fly drive

Individuele reis

20 dagen v.a. € 3.298,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 20
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Fish River Canyon en Sossusvlei
  • Damaraland en Versteend Woud
  • excursie Walvisbaai
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw fly drive naar Namibië bij SRC

Wilt u zelf Namibië ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een fly drive van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Namibië, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Namibië op uw eigen manier te ontdekken. Een fly drive van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!