Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden aan spoor rond Schiphol in het weekend Meer info

Individuele reizen Bhutan

Ontdek Bhutan met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Bhutan willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! Bhutan was tot ver in de 20e eeuw een praktisch onbekend land. Nog steeds is ‘het land van de donderende draak’ eigenlijk een onontdekt paradijs. Een paradijs dat u gezien moet hebben! Tijdens een privéreis met chauffeur en een gids ontdekt u het mooiste van het bijzondere Bhutan. U kunt zorgeloos van uw vakantie genieten, want alle belangrijke zaken zijn voor u geregeld: vluchten, vervoer in een privéauto met chauffeur, hotels en excursies met gidsen. Dus geniet zorgeloos tijdens een privéreis van SRC naar Bhutan. Gaat u mee?


Bhutan: het land van de donderende draak

In Bhutan vindt u prachtige kloosters in een adembenemend decor van bergen en valleien. In de hoofdstad, Thimphu, kunt u elk weekend getuige zijn van het spectaculaire boogschieten, de nationale sport van Bhutan. Wacht niet langer en zet Bhutan boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met de privéreis van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Bhutan!

Privéreis Bhutan

Reizen: 1

Bhutan – privéreis met chauffeur en gids

Individuele reis

19 dagen v.a. € 4.229,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 19
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Paro en Thimphu
  • ‘nest van de tijger’
  • veel dzongs, kloosters en tempels
Reisperiode

v.a. 01.05.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Bhutan bij SRC

Wilt u zelf Bhutan ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Bhutan, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Bhutan op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!