Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Individuele reizen Thailand

Ontdek Thailand met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Thailand willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een individuele reis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur en soms een gids ontdekt u het mooiste van Thailand. Met SRC weet u één ding zeker: alle belangrijke zaken zoals vluchten, vervoer in een privéauto met chauffeur, de hotels en enkele excursies met gidsen zijn voor u geregeld. Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Thailand. Gaat u mee?


Thailand: privéreis naar een paradijs in Azië

Het bruisende Bangkok verwelkomt u met kleurrijke tempels, het koninklijke paleis en levendige (drijvende) markten. In het authentieke noordoosten ontdekt u Sukhothai. Tropische landschappen, de machtige Mekong en de Himalaya-uitlopers zijn het decor van de indrukwekkende excursies in Noord-Thailand. Aan het paradijselijke strand van de Golf van Thailand is het goed bijkomen van alle indrukken. Wacht dus niet langer, want met de privéreis van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Thailand!

Privéreis Thailand

Reizen: 1

Thailand – privéreis met chauffeur

Individuele reis

15 dagen v.a. € 2.349,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 15
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Bangkok en Chiang Mai
  • Ayutthaya, Sukhothai, River Kwai
  • onbekend Oost-Thailand
Reisperiode

v.a. 01.04.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Een privéreis door Thailand? Boek bij SRC!

SRC heeft voor de privéreizen de mooiste routes uitgestippeld, waarmee u alle hoogtepunten van Thailand ontdekt. De belangrijkste zaken, zoals vervoer en hotels, zijn geregeld. Ook hebben we enkele excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden opgenomen. U reist via een vaste route, waardoor u niets hoeft te regelen. U hoeft alleen maar op uw eigen manier te genieten van Thailand!