Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Thailand

Ontdek Thailand met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Thailand willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een individuele reis van SRC! Tijdens een privéreis met chauffeur en soms een gids ontdekt u het mooiste van Thailand. Met SRC weet u één ding zeker: alle belangrijke zaken zoals vluchten, vervoer in een privéauto met chauffeur, de hotels en enkele excursies met gidsen zijn voor u geregeld. Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Thailand. Gaat u mee?


Thailand: privéreis naar een paradijs in Azië

Het bruisende Bangkok verwelkomt u met kleurrijke tempels, het koninklijke paleis en levendige (drijvende) markten. In het authentieke noordoosten ontdekt u Sukhothai. Tropische landschappen, de machtige Mekong en de Himalaya-uitlopers zijn het decor van de indrukwekkende excursies in Noord-Thailand. Aan het paradijselijke strand van de Golf van Thailand is het goed bijkomen van alle indrukken. Wacht dus niet langer, want met de privéreis van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Thailand!

Privéreis Thailand

Reizen: 1

Thailand – privéreis met chauffeur

Individuele reis

15 dagen v.a. € 2.349,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 15
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Bangkok en Chiang Mai
  • Ayutthaya, Sukhothai, River Kwai
  • onbekend Oost-Thailand
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Een privéreis door Thailand? Boek bij SRC!

SRC heeft voor de privéreizen de mooiste routes uitgestippeld, waarmee u alle hoogtepunten van Thailand ontdekt. De belangrijkste zaken, zoals vervoer en hotels, zijn geregeld. Ook hebben we enkele excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden opgenomen. U reist via een vaste route, waardoor u niets hoeft te regelen. U hoeft alleen maar op uw eigen manier te genieten van Thailand!