Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info

Individuele reizen Griekenland

Ontdek Griekenland tijdens een fly drive

Tijdens de individuele reizen van SRC ontdekt u de antieke schoonheid van Griekenland op uw manier! We hebben een prachtige route over de mooie Peloponnesos voor u uitgestippeld. Tijdens een fly drive in Griekenland reist u met uw huurauto in uw eigen tempo naar mythische plaatsen als Mycene, Olympia en Epidauros. Vanuit heerlijk gelegen hotels met een prachtig uitzicht over het mooie landschap of de azuurblauwe Middellandse Zee kunt u de sfeervolle stadjes met Venetiaanse forten en Byzantijnse kerkjes verkennen. Een fly drive van SRC biedt u alle vrijheid om uw eigen weg te gaan, terwijl daarnaast heel veel voor u geregeld is! U geniet dus zonder zorgen van een ontspannen vakantie in het zonovergoten Griekenland! Stapt u in?


Mythische mediterrane schoonheid in Griekenland

Op de mooiste plekken bouwden de oude Grieken tempels en theaters voor hun goden. Nog steeds is het Griekse leven verweven met de rijke geschiedenis en mythes. In een decor van weidse zeegezichten, rustige witte dorpjes en golvende olijfboomgaarden voelen goden, stervelingen, helden en muzen zich al eeuwenlang thuis. U ook? Ontdek Griekenland op úw manier met onze fly drives!

Fly drives Griekenland

Reizen: 1

De Peloponnesos – fly drive

Individuele reis

8 dagen v.a. € 749,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Mycene, Olympia en Epidauros
  • Korinthe, Athene en Monemvasia
  • Methoni, Kalamata en Voidokilia
Reisperiode

v.a. 01.06.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw fly drive naar Griekenland bij SRC

Wilt u zelf op ontdekking gaan in Griekenland, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een fly drive van SRC! De vluchten, hotels en huurauto zijn voor u geregeld tijdens een fly drive over de Peloponnesos. Daardoor heeft u alle vrijheid om deze regio van Griekenland ontspannen en op úw manier te ontdekken. Een fly drive van SRC biedt u dus avontuur én zekerheid! Ontdek uw eigen Griekenland!