Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Portugal

Ontdek Portugal met een huurauto tijdens een fly drive

Tijdens de individuele reizen van SRC ontdekt u de charmante schoonheid van Portugal op uw manier! We hebben voor deze fly drive een prachtige route door het zuiden van Portugal voor u uitgestippeld. Met uw huurauto reist u in uw eigen tempo via de Portugese hoofdstad Lissabon en ‘de Gouden Driehoek’, naar het Portugese achterland. Omringd door wijngaarden, kurkeiken en olijfbomen lonken prachtige stadjes als Fátima en Évora. U besluit deze fly drive aan de mooie zandstranden van de Algarve. Een fly drive van SRC biedt u alle vrijheid om uw eigen weg te gaan, terwijl daarnaast heel veel voor u geregeld is! U geniet dus zonder zorgen van een heerlijke vakantie in Portugal! Stapt u in?


Voel de zon en de zee in Portugal

Portugal is een heerlijke vakantiebestemming. In de sfeervolle dorpjes met witgekalkte huizen, lieflijke binnenplaatsjes en bloemrijke balkons kunt u helemaal tot rust komen. En in de bruisende steden ontdekt u de rijke cultuur. Ook niet helemaal onbelangrijk: in Portugal kunt u uitstekend eten! En natuurlijk de meeslepende fadomuziek luisteren. Ontdek het land van vinho verde, azulejos en de fado, op úw manier met onze fly drive en laat u meevoeren door het fantastische Portugal!

Fly drives Portugal

Reizen: 1

Lissabon en de Algarve – fly drive

Individuele reis

8 dagen v.a. € 839,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Fietstour Lissabon
  • Évora en Fátima
  • Sintra en Cabo da Roca
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.10.2017

 
Reizen: 1

Boek uw fly drive naar Portugal bij SRC

Wilt u zelf op ontdekking gaan in Portugal, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een fly drive van SRC! De vluchten, hotels en huurauto zijn voor u geregeld tijdens een fly drive. Daardoor heeft u alle vrijheid om Portugal ontspannen en op úw manier te ontdekken. Een fly drive van SRC biedt u dus avontuur én zekerheid! Ontdek uw eigen Portugal!