Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Win een vakantie voor 2 naar Cuba
Altijd al het echte Cuba willen ontdekken? Dan is dit je kans! Doe mee met de "Deel en win-actie"op Facebook! Meer info
De SRC-reiskrant bij de Volkskrant!
Op zaterdag 18 maart vindt u de SRC-reiskrant als bijlage bij de Volkskrant! Meer info

Individuele reizen Colombia

Ontdek Colombia met uw eigen privéchauffeur en gids

Heeft u altijd al een reis naar de droombestemming Colombia willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! De prachtige route laat u genieten van de besneeuwde bergtoppen van de Andes, schilderachtige woestijnen, de overweldigende Amazonejungle en kleurrijke koloniale steden. Tijdens een privéreis met chauffeur en gids ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden en de onovertroffen natuur van Colombia. Alle praktische zaken als hotels en vervoer zijn geregeld, daardoor kunt u op uw eigen manier volop genieten. Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Colombia. Gaat u mee?


Colombia: land van koffie en koloniale rijkdommen

Colombia is een toeristisch ongerept land. Bezoek Bogotá, de metropool naast de Andes, en Armenia in de koffiedriehoek. Een bezoek aan het tropische en koloniale Cartagena is een van de hoogtepunten tijdens een vakantie in Colombia. Wacht niet langer en zet Colombia boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met de privéreizen van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Colombia!

Privéreis Colombia

Reizen: 1

Colombia – privéreis met chauffeur en gids

Individuele reis

17 dagen v.a. € 3.449,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 17
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Caribisch Cartagena
  • zoutkathedraal Zipaquirá
  • zonsondergang Tatacoawoestijn
Reisperiode

v.a. 01.03.2017
tot 14.12.2017

 
Reizen: 1

Een privéreis door Colombia? Boek bij SRC!

SRC heeft voor de privéreizen de mooiste routes uitgestippeld, waarmee u alle hoogtepunten van Colombia ontdekt. De belangrijkste zaken, zoals vervoer en hotels, zijn geregeld. Ook hebben we enkele excursies naar de belangrijke bezienswaardigheden opgenomen. U reist via een vaste route, waardoor u niets hoeft te regelen. U hoeft alleen maar op uw eigen manier te genieten van Colombia!