Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Individuele reizen Panama

Ontdek Panama met een huurauto tijdens een fly drive

Tijdens de fly drives van SRC ontdekt u het onovertroffen natuurschoon van Panama op uw manier! De schitterende natuur met regen- en nevelwouden en langgerekte stranden, en de bijzondere mix van culturen maken van Panama een waar vakantieparadijs! Tijdens een fly drive in Panama reist u met uw huurauto naar de exotische eilandengroep Bocas del Toro, waar u geniet van een unieke flora en fauna. Een fly drive van SRC biedt u alle vrijheid om uw eigen weg te gaan, terwijl daarnaast heel veel voor u geregeld is! U geniet dus zonder zorgen van een ontspannen vakantie in het natuurparadijs Panama! Stapt u in?


Panama: tropische oerwouden en koloniale steden

Ga mee op een fly drive naar Panama en bekijk de grootsheid van het Panamakanaal. Dwaal door de smalle straatjes van het koloniale Panama-Stad en laat u betoveren in de nevelwouden van Boquete. Wacht niet langer en zet Panama boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met deze fly drive van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Panama!

Fly drive Panama

Reizen: 1

Panama en Costa Rica – fly drive extra

Individuele reis

17 dagen v.a. € 2.749,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 17
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • oude wijk Panama-Stad met gids
  • boottocht en wandeling Tortuguero
  • sfeervolle middenklasselodges
Reisperiode

v.a. 01.04.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Boek uw fly drive naar Panama bij SRC

Wilt u zelf Panama ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een fly drive van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Panama, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Panama op uw eigen manier te ontdekken. Een fly drive van SRC naar Panama biedt u dus zekerheid en vrijheid!