Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Panama

Ontdek Panama met een huurauto tijdens een fly drive

Tijdens de fly drives van SRC ontdekt u het onovertroffen natuurschoon van Panama op uw manier! De schitterende natuur met regen- en nevelwouden en langgerekte stranden, en de bijzondere mix van culturen maken van Panama een waar vakantieparadijs! Tijdens een fly drive in Panama reist u met uw huurauto naar de exotische eilandengroep Bocas del Toro, waar u geniet van een unieke flora en fauna. Een fly drive van SRC biedt u alle vrijheid om uw eigen weg te gaan, terwijl daarnaast heel veel voor u geregeld is! U geniet dus zonder zorgen van een ontspannen vakantie in het natuurparadijs Panama! Stapt u in?


Panama: tropische oerwouden en koloniale steden

Ga mee op een fly drive naar Panama en bekijk de grootsheid van het Panamakanaal. Dwaal door de smalle straatjes van het koloniale Panama-Stad en laat u betoveren in de nevelwouden van Boquete. Wacht niet langer en zet Panama boven aan uw lijstje met vakantielanden. Want met deze fly drive van SRC ontdekt u de mooiste plekjes van Panama!

Fly drive Panama

Reizen: 1

Panama en Costa Rica – fly drive extra

Individuele reis

17 dagen v.a. € 2.749,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 17
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • oude wijk Panama-Stad met gids
  • boottocht en wandeling Tortuguero
  • sfeervolle middenklasselodges
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Boek uw fly drive naar Panama bij SRC

Wilt u zelf Panama ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een fly drive van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Panama, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Panama op uw eigen manier te ontdekken. Een fly drive van SRC naar Panama biedt u dus zekerheid en vrijheid!