Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Peru

Ontdek Peru met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Peru willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! Peru is een fascinerend land met een erfenis van raadselachtige beschavingen en een indrukwekkende natuur. De reisroute laat u genieten van een prachtige kustlijn, imponerende hoogvlaktes, spectaculaire bergpassen, en groene valleien met verlaten steden. Tijdens een privéreis met chauffeur ontdekt u de belangrijkste highlights van Peru. U reist afwisselend in een auto met privéchauffeur en per touringcar soms in een internationaal gezelschap. Daarnaast verblijft in u in aangename accommodaties. Kortom, alles is voor u geregeld! Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Peru.

Peru: ontrafel het mystieke land van de Inca's...

Dompel u onder in de rijke Inca-geschiedenis en geniet van de prachtige natuur. U bezoekt verlaten ruïnes en koloniale steden. U maakt kennis met de mensen die op het Titicacameer op drijvende rieteilanden wonen, geniet van een schitterend uitzicht over Colca Canyon en natuurlijk bezoekt u Machu Picchu. Ga mee op deze privéreis naar het bijzondere Peru!

Privéreis Peru

Reizen: 1

Peru – privéreis

Individuele reis

18 dagen v.a. € 3.349,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Nazca, Lima, Puno en Cuzco
  • Ballestas-eilanden en Colca Canyon
  • Titicacameer en Machu Picchu
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Peru bij SRC

Wilt u zelf Peru ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Peru, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Peru op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!