Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Individuele reizen Peru

Ontdek Peru met uw eigen privéchauffeur

Heeft u altijd al een reis naar Peru willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! Peru is een fascinerend land met een erfenis van raadselachtige beschavingen en een indrukwekkende natuur. De reisroute laat u genieten van een prachtige kustlijn, imponerende hoogvlaktes, spectaculaire bergpassen, en groene valleien met verlaten steden. Tijdens een privéreis met chauffeur ontdekt u de belangrijkste highlights van Peru. U reist afwisselend in een auto met privéchauffeur en per touringcar soms in een internationaal gezelschap. Daarnaast verblijft in u in aangename accommodaties. Kortom, alles is voor u geregeld! Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC naar Peru.

Peru: ontrafel het mystieke land van de Inca's...

Dompel u onder in de rijke Inca-geschiedenis en geniet van de prachtige natuur. U bezoekt verlaten ruïnes en koloniale steden. U maakt kennis met de mensen die op het Titicacameer op drijvende rieteilanden wonen, geniet van een schitterend uitzicht over Colca Canyon en natuurlijk bezoekt u Machu Picchu. Ga mee op deze privéreis naar het bijzondere Peru!

Privéreis Peru

Reizen: 1

Peru – privéreis

Individuele reis

18 dagen v.a. € 3.349,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Nazca, Lima, Puno en Cuzco
  • Ballestas-eilanden en Colca Canyon
  • Titicacameer en Machu Picchu
Reisperiode

v.a. 01.04.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Peru bij SRC

Wilt u zelf Peru ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Peru, maar er is ook veel ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, de hotels en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Peru op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!