Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Individuele reizen Suriname

Ontdek Suriname tijdens een privéreis

Heeft u altijd al een reis naar Suriname willen maken, maar wilt u dit niet doen tijdens een groepsreis? Maak dan een privéreis van SRC! Suriname is een heerlijk vakantieland met een bijzondere geschiedenis, een mix van culturen en een indrukwekkende natuur. Deze privéreis combineert de belangrijkste bezienswaardigheden van Suriname met het Amazonegebied en ontspanning! Tijdens de privéreis ontdekt u met een gids de belangrijkste highlights van Suriname. U overnacht op de mooiste locaties en maakt in een internationaal gezelschap onder begeleiding prachtige excursies. Kortom, alles is voor u geregeld! Dus pak uw koffers en blijf genieten. Want dat is het enige dat u hoeft te doen tijdens een privéreis van SRC.


Suriname: een heerlijk vakantieland!

De Surinamers noemen hun land niet voor niets ‘Switi Sranan’, ‘mijn heerlijke Suriname’. De exotische Surinaamse keuken is al reden genoeg om dit land te bezoeken. Maar er is meer! In Paramaribo proeft u de koloniale geschiedenis. Buiten de hoofdstad geniet u van het ongerepte regenwoud, de exotische planten, wilde stroomversnellingen, grote rivieren en bergachtige gebieden. U geniet volop van Suriname tijdens deze bijzondere privéreis!

Privéreis Suriname

Reizen: 1

Suriname – privéreis

Individuele reis

16 dagen v.a. € 2.398,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 16
  • Prijs per persoon
  • Individuele reizen
  • Paramaribo, Fort Zeelandia
  • boottocht Bigi Pan en junglewandeling
  • 3 overnachtingen Amazonegebied
Reisperiode

v.a. 01.07.2017
tot 31.12.2017

 
Reizen: 1

Boek uw privéreis naar Suriname bij SRC

Wilt u zelf Suriname ontdekken, maar wel met de zekerheid en het gemak van een goed georganiseerde reis waarbij er al veel voor u geregeld is? Maak dan een privéreis van SRC! De vaste route toont u de mooiste plekjes van Suriname, maar er is ook genoeg ruimte om zelf op ontdekking te gaan. De belangrijkste zaken, zoals het vervoer, het verblijf en enkele excursies, zijn voor u geregeld. Daardoor heeft u alle vrijheid om Suriname op uw eigen manier te ontdekken. Een privéreis van SRC biedt u dus zekerheid en vrijheid!