Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Reizigerservaringen

Veel reizen op deze website worden met een rapportcijfer gewaardeerd. Met dit cijfer krijgt u een beeld hoe reizigers voor u de reis hebben beoordeeld. Dit gemiddelde rapportcijfer is gebaseerd op het algemene rapportcijfer uit alle enquêteformulieren die wij in 2016 over deze ene reis van onze gasten hebben ontvangen. Heeft een reis geen waardering dan wordt dit in de meeste gevallen veroorzaakt doordat de reis in 2016 nieuw of zeer vernieuwd wordt aangeboden of omdat er onvoldoende enquêteformulieren van deze reis zijn binnen gekomen om een reëel beeld te geven.

De mening van onze reizigers over onze reizen

Alle enquêteformulieren en de vele brieven van reizigers die zowel complimenten als punten ter verbetering bevatten, stellen ons in staat de kwaliteit en het verloop van onze reizen voortdurend te controleren en waar nodig te verbeteren. Dat we daar meestal in slagen blijkt uit het cijfer die onze gasten hun SRC-vakantie geven: liefst 81% van onze reizigers beoordeelde hun vakantie in 2016 met een dikke 8! Een cijfer waar wij terecht trots op zijn.

De mening van onze reizigers op Reisgraag.nl

Ervaringen van onze reizigers

Bij de meeste reizen op deze website vindt u naast een rapportcijfer op het tabblad 'Ervaringen' ook reacties van onze gasten die wij het afgelopen jaar via enquêtes, mail, Facebook en brieven hebben ontvangen. Deze ervaringen en de reacties hieronder geven u een beeld hoe SRC-reizigers hun vakantie met SRC waarderen. Kijk en ook luister naar de ervaringen van onze SRC-gasten.


Het was voor mij de eerste keer, spannend of ik zo’n groespreis leuk zou vinden. De groep was 16 personen, waarvan 6 alleengaanden. Dat laatste was zeer prettig. Ik zou er niet aan moeten denken om als enige alleengaande in de groep te zijn. Misschien iets om aandacht aan te geven. Ook omdat we van tevoren niet weten wie er meegaat. Het mixte in onze groep heel goed! De organisatie, Sicilië, reisleidster Diane en de chauffeur waren top!

Beoordeling reis: 9

Beoordeling reisleider: 9

Mevrouw Wilma Tenkink-Meij uit Winterswijk


Beste SRC, Ik wil u laten weten dat wij vanochtend in het Prado zijn geweest voor Jeroen Bosch. Prachtige tentoonstelling. Mooier dan Den Bosch. Maar het feit dat wij er al van 09.00 tot 10.00 uur met 22 mensen mochten rondlopen was zo bijzonder en zo apart. Ik voel mij een heel bevoorrecht en rijk mens dat ik dit heb mogen ervaren. Fantastisch dat u dit heeft kunnen regelen.

Met vriendelijke groet, mevrouw Mentink


Ik ben erg blij dat SRC bestaat! Hele goede programma's, reizen en bestemmingen. De rondreis in juni 2016 over IJsland was geweldig! En de operareis naar Verona deze zomer met reisleidster Diane was ook geweldig!

Beoordeling reis: 9

Beoordeling reisleider: 9

Drs. J Smith uit Amerongen


Mijn schoonouders waren laaiend enthousiast over de privéreis op Sicilië. Ze vonden het absoluut van fantastisch van begin tot eind. Vooral de lokale chauffeur die uiteindelijk toch echt ook gids voor hun was was een grote hit. Hij heeft hun nog vele bijzonder plekken laten zien die niet op het programma stonden. Kortom, we zijn uiterst tevreden over jullie geweldige service en ik zou zeker een volgende keer weer bij jullie boeken.

Hartelijke groet, Elvira Kerckhoffs


De eerste keer dat ik georganiseerd en alleen op pad ging. Geen spijt! Compliment voor de chauffeur en voor reisleidster Arianne. Genoten van de mooie verhalen en de informatie. Voldoende ruimte om zelf iets te ondernemen. Mooie hotels. Heel tevreden!

Beoordeling reis: 9

Beoordeling reisleider: 9

L.H. Roebertsen


Voor mij zijn de reizen van SRC altijd opnieuw een belevenis of het u Rusland, Engeland of Spanje of een van de eilanden als Kreta of Rhodos is. Altijd gaat een volgende reis (ik heb net mijn 25e gemaakt) weer met de SRC om nog meer te beleven. Ik heb de meest bevlogen reisleiders ontmoet, die altijd weer die dingen wisten te vertellen en te laten zien, zodat je altijd meer te weten komt over niet alleen een land, maar ook over de liefde van reisleiders voor "hun" land.

Mevrouw Sanders uit Spijkenisse


Ik heb al veel SRC-reizen gemaakt vanwege de goede hotels, uitstekende reisleiders, goede organisatie en als belangrijkste het culturele programma.

Mevrouw Wijnanda van Veen-Marinus


We hebben nog nooit zo'n goede reisleider gehad. Hij was cultureel en historisch goed onderlegd en hij was een zeer warme, vriendelijke en betrokken persoonlijkheid.

Mevrouw Naus-Laeven


De reis is niet goedkoop, maar daarvoor heb je wel een persoonlijke begeleiding, dat is het voordeel van SRC, in ons geval een hele goeie!

F.A. Ossewold


De laatste drie jaar heb ik / hebben we, vier reizen met SRC gemaakt. Allemaal geslaagde, mooie reizen. Met name de culturele elementen komen echt aan bod! In de reis Pelgrimsroute Compostela ook weer. We hopen om deze redenen nog vaak bij SRC te kunnen boeken.

Met vriendelijke groet, A.J. Molenaar en M.M.M. Kuiper


Mijn eerste indruk in de bus was: "O' jee een cultureel antropologe, wat moet ik daar nu mee.' Maar toen de reisleidster Adriënne Zijlstra tijdens de reis begon te vertellen: wat een muzikale stem, rustig zonder een grote woordenbrij te veroorzaken, interessante info, humoristisch enz. Ik ben jaren met Voyage & Culture mee geweest, maar heb zelden een dergelijke reisleider meegemaakt.

B.F. Klaassen


Lieve medewerkers van SRC, wat hebben wij (22 vrouwen en 2 mannen) tezamen met Åshild genoten van de cultuurreis " Van Gogh en Munch in Oslo". Allereerst is onze reisleidster Åshild een schat, Noorse van geboorte, ter zake kundig en heeft zij ons van Oslo en Noorwegen leren houden! Het hotel lag centraal en de excursies waren GOED georganiseerd. Bedankt! Graag tot ziens in een reis naar b.v. Madrid of Bilbao.

Groet, Erna Willard


Onze reis vanaf 7 mei 2015 met SRC naar Roemenië was fantastisch!

Frans van Spanje


Het audiosysteem hebben we als zeer prettig ervaren, een goede uitbreiding van de (reis)kwaliteit.


We waren dit jaar weer zeer tevreden over SRC en de reis naar Andalusië. Dit was onze 6e reis met jullie: we hebben genoten van alle 6 de reizen (Rusland, Syrië en Jordanië, Egypte, Kenia en Tanzania, Sicilië en dan nu Andalusië). Tijdens alle reizen hebben we voortreffelijke reisleiders gehad. Een compliment waard! Cultuur en natuur zijn bij SRC in goede handen. We zijn altijd heel goed geholpen door jullie medewerkers en de prijs/kwaliteit is goed. Fijn dat jullie een doorstart hebben gehad.

Familie Vries uit Groningen


Bij deze wil ik mijn waardering uitspreken over mijn reis naar Iran van 1 mei 2015. Het was een bijzondere ervaring en zeer geslaagd te meer door de geweldige, enthousiaste en kundige leiding van jullie reisleidster Els Roessingh. Samen met haar Iraanse gids (counterpart) Affi is de reis een onvergetelijke ervaring geworden. Een zeer kundige en begrijpelijke uitleg van de plaatsen en bezienswaardigheden in Iran en het tevens goed in de hand houden van de groep met verschillende karakters en reis ervaringen. Ook organisatorisch stond ze haar "mannetje" bij de repatiëring van twee reisgenoten die vanwege droeve omstandigheden terug naar Nederland moesten. Het was me een waar genoegen om haar als reisleidster mee te maken en hoop haar in de toekomst weer bij een andere reis van SRC te ontmoeten. Het was me weer een waar genoegen om met SRC te reizen.

Met vriendelijke groet, Peter Letschert


Cuba - fly drive april 2015

Geweldige individueel geboekte reis gehad, SRC heeft door de kennis van het land de mooiste en leukste hotels en andere accommodaties geboekt. Alles,ook de vlucht, was netjes geregeld en zonder zorgen een rustige reis gehad. Cuba is prima bereisbaar per auto!

Familie Buijtenhek


Mijn reisgenote en ik zijn net terug van de Balkan. Een interessant gebied, waarover we van Cees de Kam veel te horen kregen! (We reisden al eerder met hem. Een ‘topper’!) Voor mijn reisgenote was dit de 25e SRC-reis en voor mij de 40e. Een bewijs dat we zeer tevreden zijn! Hartelijk dank aan alle medewerkers en reisleiders.

Riet op ’t Root


Wij hadden het genoegen onder de bezielende leiding van reisleider Daniël van der Struijs ‘Het andere Andalusië’ te bezoeken in mei 2013. Het was letterlijk college lopen ‘op locatie’, geweldig.

Henk en Carla Kischemoller


We zijn we weer terug van een prachtige muziekreis van Chicago over Nashville en Memphis naar New Orleans. Country, bluegrass, rock ‘n roll, jazz, dixieland, boogie woogie, maar vooral heel veel blues. Bedankt SRC-Cultuurvakanties, Suzanne Roelofs en Leo Blokhuis. En bedankt alle gezellige reisgenoten.

Toon Willems


Beste SRC, Op drie aparte webpagina's vindt u een reisverslag, met daarbij een reisfotoreportage, over onze prachtige reis door Centraal Azië, namelijk langs de mooiste stukken van de legendarische Zijderoute, en wel door Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië. Het reisverslag, met uitgebreide informatie over de bezochte kunststeden als Khiva, Bukhara en Samarkand wordt geïllustreerd met 657 foto's. Veel lees- en kijkplezier!

De heer Metselaar


Wilt u nog meer ervaringen en reacties van onze reizigers bekijken? Kijk dan bij elke reis op het tabblad ervaringen of op reisgraag.nl.

Enthousiast? Help andere reizigers met hun vakantiekeuze!

Help andere reizigers met hun vakantiekeuze: deel hier uw mening over de reis op onze website!