Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Landinformatie Griekenland

Informatie Griekenland

Griekenland

Leven tussen mythe en werkelijkheid

Op weg naar de haven passeert een vissersbootje een eeuwenoude tempel en legt aan bij de kade, waar de resten van een Venetiaans fort staan. Op het dorpsplein klinkt gelach en het getik van triktrakstenen. Mannen praten, drinken koffie en spelen met de kralen van hun kombolói. Flarden van een gezongen liturgie vermengen zich met het gesprek als een in het zwart geklede oma een Byzantijns kerkje binnenstapt.

Zomaar een dag in Griekenland. Land van de filoxenía, de gastvrijheid, waar het leven van nu sterk verweven is met de rijke geschiedenis, cultuur, religie en eeuwenoude mythen. Geef gehoor aan het Griekse ‘ella do’ (‘kom maar’) en de Grieken, hun verhalen, bouwwerken en het prachtige landschap zullen u verrassen!

De mooiste reizen naar Griekenland

Vind uw ideale reis naar Griekenland:


Alle reizen Griekenland

Inhoud landinformatie Griekenland

Praktische informatie: o.a. klimaat, beste reistijd, fooien
Toeristische informatie: o.a. Meteorakloosters
Culturele informatie: o.a. Delphi en Patmos
Blogs: de mooiste verhalen van onze reisleiders
Reisboeken: bestel de beste reisgidsen bij De Zwerver

Blogs Griekenland

Alvast in vakantiestemming komen? Of wilt u meer weten over Griekenland en over de reisleiders die u daar kunt treffen? Lees dan de reisverhalen over Griekenland van onze reisleiders!

Bild

Klantwaardering - uw mening over onze reizen

Bijna alle reizen op deze website worden met een rapportcijfer gewaardeerd. Zo weet u hoe de reizigers voor u de reis hebben beoordeeld. Wilt u meer weten over de ervaringen van SRC-reizigers? Dat kan! Lees de reacties van onze reizigers!