Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden bij de check-in balies en de veiligheidscontroles.  Meer info

Landinformatie

EUROPA
boot.jpgMalta boot

Informatie over bestemmingen in Europa

Wilt u meer weten over de Moren in Spanje, de Romeinse keizers of de Turkse eetcultuur? Op de Europa-pagina's vindt u zeer veel informatie over uw vakantiebestemming binnen Europa.
Lees meer
MIDDEN-OOSTEN
Jordanie algemeen

Informatie over bestemmingen in het Midden-Oosten

Lees meer over de ontdekking van de Roze stad Petra, volg de voetsporen van Jezus in Israël of ontdek de vernieuwingen van sultan Qabus in Oman? Bekijk de Midden-Oosten-pagina's!
Lees meer
NOORD-AMERIKA
noord-amerika

Informatie over bestemmingen in Noord-Amerika

Noord-Amerika is het continent van imposante wereldsteden, prachtige natuurparken en boeiende indianenbeschavingen. Op de Noord-Amerika-pagina's leest u hier meer over.
Lees meer
AZIË
azie

Informatie over bestemmingen in Azië

De Azië-pagina's geven u informatie over drijvende markten in Vietnam, bijzondere dansen in Indonesië, het indrukwekkende Terracottaleger in China en de mooiste pagodes in Birma.
Lees meer
NOORD-AFRIKA
Noord-Afrika

Informatie over bestemmingen in Noord-Afrika

Weet u waarom de stad Marrakech de rode stad wordt genoemd, wanneer de eerste piramide is gebouwd en hoe Carthago is gevallen? Op de Noord-Afrika-pagina's vindt u alle informatie.
Lees meer
AFRIKA
Afrika algemeen

Informatie over bestemmingen in Afrika

Weet u hoe de Victoria-watervallen aan hun naam komen en welke dieren bij de Big Five horen? Op de Afrika-pagina's leest u meer over uw vakantieland.
Lees meer
LATIJNS-AMERIKA
Zuid-Amerika.jpg

Informatie over bestemmingen in Latijns-Amerika

Wilt u meer weten over het bruisende Buenos Aires, de uitgestrekte pampa’s van Patagonië en de tropische regenwouden van Costa Rica? Bekijk de informatie op de Latijns-Amerika-pagina's!
Lees meer
OCEANIË
oceanie.jpg

Informatie over bestemmingen in Oceanië

Spuitende geisers, dichtbegroeide regenwouden, grillige bergen, kristalheldere meren en parelwitte stranden: de natuur in Oceanië is fantastisch! Ontdek Nieuw-Zeeland op de Oceanië-pagina's.
Lees meer