Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Verre Reizen Event - 22 & 23 oktober in Den Haag
SRC is met een team van specialisten aanwezig op deze beurs. Komt u ook? Meer info
De nieuwe SRC-kerstbrochure is uit!
Bestel snel deze sfeervolle brochure met heerlijke reizen om de feestdagen in Duitsland, Italië of... door te brengen. Meer info

Landinformatie

EUROPA
boot.jpgMalta boot

Informatie over bestemmingen in Europa

Wilt u meer weten over de Moren in Spanje, de Romeinse keizers of de Turkse eetcultuur? Op de Europa-pagina's vindt u zeer veel informatie over uw vakantiebestemming binnen Europa.
Lees meer
MIDDEN-OOSTEN
Jordanie algemeen

Informatie over bestemmingen in het Midden-Oosten

Lees meer over de ontdekking van de Roze stad Petra, volg de voetsporen van Jezus in Israël of ontdek de vernieuwingen van sultan Qabus in Oman? Bekijk de Midden-Oosten-pagina's!
Lees meer
NOORD-AMERIKA
noord-amerika

Informatie over bestemmingen in Noord-Amerika

Noord-Amerika is het continent van imposante wereldsteden, prachtige natuurparken en boeiende indianenbeschavingen. Op de Noord-Amerika-pagina's leest u hier meer over.
Lees meer
AZIË
azie

Informatie over bestemmingen in Azië

De Azië-pagina's geven u informatie over drijvende markten in Vietnam, bijzondere dansen in Indonesië, het indrukwekkende Terracottaleger in China en de mooiste pagodes in Birma.
Lees meer
NOORD-AFRIKA
Noord-Afrika

Informatie over bestemmingen in Noord-Afrika

Weet u waarom de stad Marrakech de rode stad wordt genoemd, wanneer de eerste piramide is gebouwd en hoe Carthago is gevallen? Op de Noord-Afrika-pagina's vindt u alle informatie.
Lees meer
AFRIKA
Afrika algemeen

Informatie over bestemmingen in Afrika

Weet u hoe de Victoria-watervallen aan hun naam komen en welke dieren bij de Big Five horen? Op de Afrika-pagina's leest u meer over uw vakantieland.
Lees meer
LATIJNS-AMERIKA
Zuid-Amerika.jpg

Informatie over bestemmingen in Latijns-Amerika

Wilt u meer weten over het bruisende Buenos Aires, de uitgestrekte pampa’s van Patagonië en de tropische regenwouden van Costa Rica? Bekijk de informatie op de Latijns-Amerika-pagina's!
Lees meer
OCEANIË
oceanie.jpg

Informatie over bestemmingen in Oceanië

Spuitende geisers, dichtbegroeide regenwouden, grillige bergen, kristalheldere meren en parelwitte stranden: de natuur in Oceanië is fantastisch! Ontdek Nieuw-Zeeland op de Oceanië-pagina's.
Lees meer