Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Méér zien met SRC-reizen!

Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Wilt u niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive of een privéreis van SRC. Want op onze reizen ziet u méér van de wereld! Al 33 jaar organiseren wij de mooiste vakanties naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. Door de enthousiaste verhalen van onze getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven. Vele tevreden gasten gingen u al voor! Dus vertrouw ook uw vakantie toe aan SRC Reizen, en zie méér van de wereld!

Waarom u voor SRC Reizen moet kiezen? Om de volgende redenen!


De mooiste reisroutes

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is een belangrijk ingrediënt van de unieke reizen van SRC. Onze reizen laten u de mooiste plekken van de wereld zien. Wij stellen onze reisroutes zo samen dat u niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. En als dat betekent dat we een stukje om moeten rijden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma moeten opnemen, of dat het beter is om geen 'rondje' te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan doen we dat! Want wij willen u méér van uw vakantieland laten zien, op de mooiste manier!

De beste reisleiders en gidsen

Uw vakantie naar al die prachtige, cultuurrijke bestemmingen worden begeleid door beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dank zij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Maak kennis met de reisleiders die uw culturele groepsreis begeleiden en lees de enthousiaste verhalen over hun favoriete bestemmingen. Benieuwd met welke reisleider u straks uw cultuurvakantie maakt? Bekijk de planning van onze reisleiders.

Héél veel is bij de reissom inclusief

Bij onze groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de cultuurvakanties en bij de meeste privéreizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moet u vaak ter plaatse voor de excursies nog bijbetalen. Ook is op veel reizen naast het ontbijt het diner inbegrepen. En mocht dit niet het geval zijn, dan weet u zeker dat uw hotel zodanig gelegen is dat u makkelijk zelf op zoek kunt naar een leuk eetadresje. Bij al onze reizen staat duidelijk beschreven wat wel en niet is inbegrepen in de reissom, en wat de verwachte kosten zijn van de eventuele extra's en de entreegelden. Er zijn dus geen verborgen kosten, en u hoeft niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar u aan toe bent. Zo komt u tijdens uw vakantie niet voor nare verrassingen te staan.
Naar boven

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Al meer dan 30 jaar heeft SRC bij de ontwikkeling van haar reizen één uitgangspunt: we leveren een mooie reis voor een eerlijke prijs. Deze reis is (of lijkt) dan in veel gevallen niet de goedkoopste, maar u krijgt wel waar voor uw geld: er is heel veel inclusief in de reissom, uw reis heeft een kwalitatief zeer goed excursieprogramma en we werken samen met ‘A-partners’, zoals gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en goede (meestal middenklasse)hotels. De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs klopt: u betaalt voor een kwaliteitsmerk en u krijgt ook een kwalitatief zeer goede vakantie! En mochten wij een keertje een steekje laten vallen, dan zullen we dit zeker naar tevredenheid oplossen!
Naar boven

Vele tevreden reizigers!

Wij krijgen veel complimenten van onze reizigers. En die tevredenheid van de gasten is ook weer te geven in cijfers. Veel mensen die met ons op reis zijn geweest, doen dat minstens nog één keer weer. Wel 69%! Het rapportcijfer dat onze reizigers ons in onze enquêteformulieren geven, is gemiddeld een dikke 8 (2016). En op de onafhankelijke site reisgraag.nl krijgen we hoge cijfers van onze gasten: gemiddeld een 8,3 in de laatste jaren.
Naar boven

Al 33 jaar betrouwbaar

SRC is een compacte, onafhankelijke Groningse touroperator die in de afgelopen 33 jaar een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gebruiken we om voor u de mooiste vakanties samen te stellen! Daarbij blijven we constant vernieuwen en verbeteren. Zo’n 30 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor hun gasten werken elke dag hard om uw vakantie te laten slagen! Onze partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat u ook daar in vertrouwde handen bent. En ook onze reisleiders zijn de beste! Uiteraard zijn we aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.
Naar boven