Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Vraag ons nieuwe magazine aan!
Ons nieuwe voorjaarsmagazine, met kleurrijk reisaanbod voor de winter en het voorjaar, is uit! Meer info
Kortingsbonnen voor musea
Download hier uw kortingsbon voor verschillende musea Meer info

Maak kennis met de SRC-reisleiders!

Of u nu een SRC-cultuurvakantie maakt naar Noorwegen, Italië, Spanje of Marokko; op één ding kunt u rekenen: uw SRC-cultuurvakantie wordt begeleid door de beste Nederlandssprekende reisleiders!

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier uw reis. Dus: ga op reis met SRC-cultuurvakanties, want waar u ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor u open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Uw reis wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Maak kennis met een aantal van onze reisleiders en lees de enthousiaste verhalen over hun favoriete bestemmingen. Benieuwd met welke reisleider u straks op reis gaat? Bekijk de planning van onze reisleiders.
Reisleiders: 73
Zoek Ok
Pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8  

Albert Vinke
Vanwege mijn werk heb ik in totaal zo'n acht jaar op diverse plekken in Duitsland gewoond. De steden, het landschap en de geschiedenis hebben een blijvende indruk op mij gemaakt...
Astrid Schalke
Griekenland voelt als mijn tweede thuis. De cultuur en natuur blijven me inspireren en ontroeren. Als ik alleen al Grieks hoor spreken, maakt het iets in me los...
Bob van der Linden
Overrompeld zijn ze, mensen die al veel hebben gereisd maar voor het eerst met mij in India zijn. Het is dan ook niet zomaar een bestemming..
Claudia Vosman
Sinds 2001 ben ik werkzaam voor SRC Reizen. In eerste instantie werd ik aangenomen om reizen door Turkije te begeleiden. Mijn half-Turkse afkomst en mijn studie Turkse Talen en Culturen kwamen mij daarbij goed van pas.
Daniël van der Struijs
Als reisleider bij SRC mag je werken in de landen waar je zelf het meest enthousiast over bent. Het is fantastisch om een beetje van dat enthousiasme over te kunnen brengen op de gasten en om mensen te zien genieten van hun vakantie.
Reisleiders: 73
Pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8