Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Het nieuwe SRC-wintermagazine is uit!
68 pagina's boordevol prachtige reizen voor de herfst en de winter: bestel hem snel! Meer info
Jeroen Bosch in Madrid
Wegens succes extra vertrekdata 6 en 10 september!  Meer info

Maak kennis met de SRC-reisleiders!

Of u nu een SRC-cultuurvakantie maakt naar Noorwegen, Italië, Spanje of Marokko; op één ding kunt u rekenen: uw SRC-cultuurvakantie wordt begeleid door de beste Nederlandssprekende reisleiders!

Hoe mooier de verhalen, hoe mooier uw reis. Dus: ga op reis met SRC-cultuurvakanties, want waar u ook met ons naartoe gaat, met onze reisleiders gaat er een wereld voor u open! Ze zijn meesters in het vertellen van verhalen, en blijven u boeien met leuke anekdotes en fascinerende details. Uw reis wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Maak kennis met een aantal van onze reisleiders en lees de enthousiaste verhalen over hun favoriete bestemmingen. Benieuwd met welke reisleider u straks op reis gaat? Bekijk de planning van onze reisleiders.
Reisleiders: 60
Zoek Ok
Pagina: [1] 2 3 4 5 6  

Arjiris Angelou
Arjiris Angelou Na 25 jaar in het vak blijf ik het nog steeds spannend vinden om mijn land te presenteren. Het is dat Griekenland zo rijk aan cultuur is dat één leven niet lang genoeg is om zijn geschiedenis te leren kennen...
Bart van Mierlo
Al vanaf het begin hebben de landen in het oosten van Europa me gefascineerd. Mijn vriendjes gingen met hun ouders op vakantie naar Italië of Frankrijk, maar ik wilde naar Bulgarije, Roemenië of Hongarije...
Cees de Kam
Zuidoost-Europa heeft iedere reiziger op gebied van cultuur en natuurschoon veel te bieden. Om deze landen te leren kennen moet men natuurlijk niet alleen het 'moois' bekijken...
Crístina Busuioc
Bij Roemenië denken veel mensen aan een arm Oost-Europees land; des te verrassender is de culturele rijkdom die mijn land te bieden heeft.
Danny Valen
Wie veel reist wordt wijs, wie wijs is blijft thuis, luidt de spreuk van Confucius. En wie graag door de paleizen van het Alhambra wil dolen, in een oldtimer over de Malecón in Havana wil rijden, vis wil eten in een barretje in Porto.
Reisleiders: 60
Pagina: [1] 2 3 4 5 6