Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info

Reizen Argentinië

Ontdek Argentinië tijdens de reizen van SRC. Of u nu kiest voor een cultuurvakantie, een rondreis of een individuele reis, bij SRC is uw vakantie naar Argentinië in betrouwbare handen. Al meer dan 30 jaar laten wij u meer van uw vakantieland zien.

Argentinië: een passievol land van uitersten

Uw reis door het prachtige Argentinië is als een zwierige tango langs indrukwekkende natuur- en cultuurpracht. Het land heeft mogelijk het mooiste natuurschoon ter wereld. Een van de vele hoogtepunten van uw reis naar Argentinië is een bezoek aan het merengebied bij Bariloche, het zien van het machtige Andesgebergte en het reizen langs de ruige en ongerepte natuur van Vuurland! Geniet van de bruisende hoofdstad Buenos Aires, de immense vlakten van Patagonië, de uitlopers van het imposante Andesgebergte en de flora en fauna in Vuurland. Uw reis naar Argentinië wordt zeker een zeer bijzondere ontdekkingstocht. Wilt op vakantie naar Argentinië? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Argentinië? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Argentinië en Chili

Groene Cultuurvakantie

18 dagen v.a. € 4.498,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 18
  • Prijs per persoon
  • Groene cultuurvakanties
  • Torres del Paine en Los Glaciares
  • boottocht Beaglekanaal
  • Patagonië en Vuurland
Reisperiode

v.a. 24.10.2017
tot 06.03.2018

Waardering
8,3
Reizen: 1

Boek een reis naar Argentinië bij SRC

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben voor u prachtige reizen naar Argentinië samengesteld. Welke reis u ook kiest uit ons aanbod, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Boek uw reis naar Argentinië bij SRC, de reisspecialist!