Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Win een vakantie voor 2 naar Cuba
Altijd al het echte Cuba willen ontdekken? Dan is dit je kans! Doe mee met de "Deel en win-actie"op Facebook! Meer info
De SRC-reiskrant bij de Volkskrant!
Op zaterdag 18 maart vindt u de SRC-reiskrant als bijlage bij de Volkskrant! Meer info

Reizen Ethiopië

Ontdek Ethiopië tijdens de reizen van SRC. Welke reis u ook kiest, bij SRC is uw vakantie naar Ethiopië in betrouwbare handen. Al meer dan 30 jaar laten wij u meer van uw vakantieland zien! Uw reis is in betrouwbare handen bij SRC, de reisspecialist!

Ethiopië: kleurrijk, keizerlijk en uniek

Ontdekt u het echte Ethiopië? Het historische noorden ‘pakt uit’ met kloosters, de middeleeuwse kastelen van Gondar, ‘het Petra van Afrika’ in Lalibela en de stèles van Aksum. Op de eilandjes in het Tanameer worden prachtige schatten van de Ethiopisch-orthodoxe kerk bewaard. Het zuiden van Ethiopië is het gebied van de etnische diversiteit: hier leven verschillende kleurrijke animistische stammen. Hier vindt u ook meer dan voldoende natuurschoon, met veel inheemse diersoorten en het ‘echte Afrikaanse wild’. Ethiopië, de bakermat van de mensheid en de koffie, is een land dat u in uw hart zult sluiten! Wilt op vakantie naar Ethiopië? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Ethiopië? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Festivals in Ethiopië

Cultuurvakantie

21 dagen v.a. € 2.749,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 21
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Aksum, Gondar, Lalibela
  • Tanameer en Chamomeer
  • Simiengebergte en Nechisar NP
Reisperiode

v.a. 01.11.2017
tot 10.01.2018

 
Reizen: 1

Op reis naar Ethiopië? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen naar Ethiopië voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Ethiopië bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!