Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden in het weekend van 22 en 23 juli  Meer info

Reizen Ethiopië

Ontdek Ethiopië tijdens de reizen van SRC. Welke reis u ook kiest, bij SRC is uw vakantie naar Ethiopië in betrouwbare handen. Al meer dan 30 jaar laten wij u meer van uw vakantieland zien! Uw reis is in betrouwbare handen bij SRC, de reisspecialist!

Ethiopië: kleurrijk, keizerlijk en uniek

Ontdekt u het echte Ethiopië? Het historische noorden ‘pakt uit’ met kloosters, de middeleeuwse kastelen van Gondar, ‘het Petra van Afrika’ in Lalibela en de stèles van Aksum. Op de eilandjes in het Tanameer worden prachtige schatten van de Ethiopisch-orthodoxe kerk bewaard. Het zuiden van Ethiopië is het gebied van de etnische diversiteit: hier leven verschillende kleurrijke animistische stammen. Hier vindt u ook meer dan voldoende natuurschoon, met veel inheemse diersoorten en het ‘echte Afrikaanse wild’. Ethiopië, de bakermat van de mensheid en de koffie, is een land dat u in uw hart zult sluiten! Wilt op vakantie naar Ethiopië? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Ethiopië? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 0

Geen zoekresultaat

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaat opgeleverd.

Probeert u het met een andere zoekterm nog eens, of vindt uw reis via Uitgebreid zoeken.

Was u op zoek naar algemene informatie, bijvoorbeeld over visa, vervoer of verzekeringen, kijk dan bij algemene informatie.

U kunt ook tijdens kantooruren contact opnemen met onze reisadviseurs via telefoonnummer 050 – 3 123 123.

Op reis naar Ethiopië? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen naar Ethiopië voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Ethiopië bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!