Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Georgië

Op reis naar Georgië? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar Bulgarije ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie naar Georgië te bezorgen.

Het goud van Georgië

Tijdens een reis naar Georgië raakt u ongetwijfeld gecharmeerd van de prachtige natuur en eeuwenoude monumenten. De geschiedenis van het land gaat duizenden jaren terug in de tijd. Vele kerken, synagogen en moskeeën herinneren nog aan de tijd dat verschillende culturen door het land trokken. Op onze reizen naar Georgië maakt u ook kennis met de gastvrijheid van het land. Hier hoort natuurlijk ook een goed gevulde tafel bij. De verrukkelijke en veelzijdige Georgische keuken zal u zeker verrassen. Reis met SRC-Cultuurvakanties naar Georgië en ontdek dit nog onbekende, maar prachtige land.

Vragen over Georgië? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Uniek Georgië

Cultuurvakantie

10 dagen v.a. € 2.339,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 10
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • vergezichten op de Kaukasus
  • holenstad Uplistshike, Gelatiklooster
  • wijnexcursie, Tbilisi en Gudauri
Reisperiode

v.a. 02.09.2017
tot 16.09.2017

 
Reizen: 1

Op reis naar Georgië? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Georgië bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!