Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ Download SRC-app Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Onze touringcars in een nieuw jasje
Vanaf deze week rijden onze nieuwe touringcars! Meer info
AVROTROS-kunstwedstrijd Van Gogh
Win een SRC-reis! Meer info

Reizen Israël

Ontdek Israël tijdens de reizen van SRC. Welke reis u ook kiest, bij SRC is uw vakantie naar Israël in betrouwbare handen. Al meer dan 30 jaar laten wij u meer van uw vakantieland zien! Uw reis naar Israël is in betrouwbare handen bij SRC, de reisspecialist!

Israël: reis mee door het Heilige Land

Israël is een land om te zien, te voelen en te proeven! Het is een van de meest intrigerende en betoverende landen ter wereld. Op uw reis door Israël neemt u de Bijbelse verhalen direct met uw zintuigen waar, zoals in Jeruzalem of rond het meer van Galilea. Het Heilige Land is tevens een smeltkroes van oude en nieuwe beschavingen. Babyloniërs, Egyptenaren, Assyriërs, Romeinen, Byzantijnen, Turken, Perzen en Arabieren hebben hier hun sporen achtergelaten. Wilt op vakantie naar Israël? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Op reis naar Israël? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Israël bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!

Vragen over Israël? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Israël en Palestina

Rondreis

8 dagen v.a. € 898,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Rondreizen
  • Jeruzalem en Bethlehem
  • Caesarea, Akko, Nazareth en Jaffa
  • Bahá’i-tuinen in Haifa
Reisperiode

v.a. 19.12.2015
tot 14.03.2016

 
Reizen: 1