Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Slovenië

Op dit moment biedt SRC geen reizen aan naar Slovenië.

Op reis naar Slovenië? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar Slovenië ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie naar Slovenië te bezorgen.

Slovenië: groen en ongerept

Reis mee naar het groene, ongerepte Slovenië. Hier dompelt u zich onder in de overweldigende natuur van de Julische Alpen. Het meer van Bohinj is van grootse schoonheid, en vanaf het middeleeuwse kasteel van Bled is het uitzicht over de bergachtige omgeving en het gelijknamige meer adembenemend. De wereldberoemde grotten van Postojna met smalle gangen en grote zalen met prachtige stalactieten, druipsteenafzettingen en rotsformaties, zijn een ander stukje onovertroffen natuur van Slovenië dat u niet mag missen! Het middeleeuwse kasteel van Predjama, dat prachtig ligt tegen, en deels zelfs onder, een hoge rotswand is een cultureel hoogtepunt. Reis naar Slovenië en ontdek de bijzondere cultuur en natuur van dit prachtige land.

Vragen over Slovenië? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!

Op reis naar Slovenië? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Slovenië bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!