Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Slowakije

Op reis naar Slowakije? Boek uw reis bij SRC! Op onze reizen naar Slowakije ontdekt u de cultuur van uw vakantieland. SRC stelt al meer dan 30 jaar alles in het werk om u een onvergetelijke vakantie naar Slowakije te bezorgen.

Slowakije: houten kerkjes en middeleeuwse steden

Reis mee naar Slowakije met prachtige steden, als de hoofdstad Bratislava gelegen in de uitlopers van de kleine Karpaten langs de Donau, en pittoreske en schilderachtige stadjes Košice en Trenčin. Een hoogtepunt van uw reis naar Slowakije is een kennismaking met de ruige ongerepte natuur van het nationaal park Tatra. Het granieten Tatragebergte is het hoogste van het land en strekt zich uit tot in het Pools-Slowaakse grensgebied. In de meest afgelegen gebieden komen zelfs wolven en beren voor! Reis naar Slowakije en ontdek de bijzondere cultuur en natuur van dit prachtige land.

Vragen over Slowakije? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Polen, Slowakije en Hongarije

Cultuurvakantie

8 dagen v.a. € 1.159,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • Krakau en zoutmijnen Wieliczka
  • Bardejov en Prešov
  • Eger en Boedapest
Reisperiode

v.a. 05.08.2017
tot 14.10.2017

 
Reizen: 1

Op reis naar Slowakije? Boek bij SRC

Al meer dan 30 jaren stelt SRC de meest prachtige reizen voor u samen. Cultuur in de breedste zin van het woord is op onze reizen bijna altijd het hoofdingrediënt. We willen u namelijk graag iets van de wereld laten zien. Dus boek uw reis naar Slowakije bij SRC, uw Specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties. Dan weet u zeker dat uw vakantie in betrouwbare handen is!