Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief

Reizen Tsjechië

Ontdek Tsjechië tijdens de reizen van SRC. Welke reis u ook kiest, bij SRC is uw vakantie in betrouwbare handen. Al meer dan 30 jaar laten wij u meer van Tsjechië zien! Uw reis is in betrouwbare handen bij SRC, de reisspecialist!

Tsjechië: gezellige en majestueuze vakantieland

Reis mee naar Tsjechië, het land van barokke steden, middeleeuwse kastelen, prachtige berggebieden en een bruisende hoofdstad. Praag is in één woord overweldigend! Tijdens onze reizen en stedentrips naar Tsjechië bezoekt u de Gouden Stad uitgebreid. De mysterieuze burcht, de gezelligheid van het historische centrum en de pracht van de oude monumenten zullen u zeker verrassen. Dit samen met het glooiende Reuzengebergte, de stijlvolle kuuroorden en de gastvrije bevolking maakt Tsjechië tot een heerlijk vakantieland. Wilt op vakantie naar Tsjechië? Kies dan voor een reis van SRC, de specialist in Rondreizen en Cultuurvakanties.

Vragen over Tsjechië? Reisadvies nodig?

Stel uw vraag aan onze reisexperts!
Reizen: 1

Kerst in Praag

Cultuurvakantie

5 dagen v.a. € 549,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 5
  • Prijs per persoon
  • Cultuurvakanties
  • uitgebreide stadswandeling
  • Praagse burcht
  • kennismaking Praagse jugendstil
Reisperiode

v.a. 23.12.2017
tot 23.12.2017

Waardering
8,5
Reizen: 1

Boek een reis naar Tsjechië bij SRC

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC bent u altijd aan het juiste adres! We hebben voor u prachtige reizen samengesteld. Welke reis u ook kiest uit ons aanbod, u kunt er zeker van zijn dat uw vakantie met zorg en expertise voor u is samengesteld. Boek uw reis naar Tsjechië bij SRC, de reisspecialist!