Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Drukte op Amsterdam Airport Schiphol
Vanwege extra drukte op Schiphol verwachten we de komende weken langere wachttijden! Kom op tijd! Meer info
Treinverkeer rond Schiphol
Werkzaamheden aan spoor rond Schiphol in het weekend Meer info

Stichting SWAMA

Samen Werken aan een Mooiere Aarde


SRC neemt u graag mee naar al het moois dat deze aarde te bieden heeft. Dit doen we door mooie, en betaalbare culturele reizen te organiseren, waarvan u thuiskomt met warme herinneringen. We willen graag iets terugdoen en bijdragen aan een betere wereld, zodat nog vele generaties ervan kunnen genieten.Daarom compenseren wij de CO2-uitstoot van alle vliegreizen van onze kantoormedewerkers en reisleiders én van alle buskilometers die op onze reizen worden gemaakt.

Stichting SWAMA

Daarnaast willen we iets betekenen voor de mensen die het minder goed getroffen hebben dan wij. Daarom heeft SRC Reizen de stichting SWAMA opgericht, een afkorting die staat voor Samen Werken Aan een Mooiere Aarde. Deze stichting ondersteunt elk jaar een goed doel.

Hillcrest Aids Centre

In 2014 en 2015 was en is het goede doel de stichting Zulu Aid. Deze betrouwbare Nederlandse stichting zet zich exclusief in voor het Hillcrest Aids Centre in de regio KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. In 2014 steunde SRC dit goede doel met vele duizenden euro's. Als u een reis bij SRC boekt, draagt ook u bij aan dit goede doel, zonder dat het u iets kost! SRC geeft namelijk voor elke reiziger die met ons op vakantie gaat, een bijdrage aan het goede doel. Lees meer over het Hillcrest Aids Centre.

Wilt u meer weten over ons goede doel? Hou dan onze website, onze nieuwsbrief en de sociale media goed in de gaten. Hier zullen wij u het jaar door verder informeren. Bekijkt u de activiteiten liever van dichtbij? Ga dan op reis met SRC naar Zuid-Afrika!'U kunt ook helpen!

Wilt u nog iets extra’s doen voor ons goede doel? Stort dan uw bijdrage op het rekeningnummer van de stichting SWAMA te Groningen: NL41 TRIO 0197 7939 40. Elke euro die de stichting ontvangt, gaat rechtstreeks naar het goede doel. In 2014 is dat dus Zulu Aid, maar de komende jaren kunnen ook andere doelen gesteund worden. Zo werken we samen aan een mooiere aarde!

Stichting SWAMA

De stichting SWAMA voldoet aan de wettelijke regels voor een ANBI-stichting. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Het bestuur van de stichting SWAMA bestaat uit:
  • Sietske van der Maat: hoofd van de afdeling SRC-Reizen op Maat – voorzitter
  • Jan Rosier: fiscaal jurist – penningmeester
  • Jan Jaap Lambeck: partner van notariskantoor Lambeck Harms te Groningen – bestuurslid
  • Wibo Anema: bestuurslid

Kent u een kleinschalige project dat onze en uw steun waard is? Uw tips zijn van harte welkom! U kunt uw suggesties mailen naar info@swama.nl.