Volg ons via Pinterest Volg ons via youtube Volg ons via Google+ SRC-Blog Website Aanmelden nieuwsbrief
Nieuws
Kunstwedstrijd Picasso
Doe mee met de AVROTROS-kunstwedstrijd en maak kans op een SRC-kunstreis Meer info
SRC Reizen en Van Gogh Museum werken samen
SRC voor 2 jaar als reispartner verbonden aan het Van Gogh Museum in Amsterdam! Meer info

Van Gogh Museum Amsterdam

Ondanks dat Vincent van Gogh tijdens zijn leven nauwelijks schilderijen heeft verkocht, is hij uitgegroeid tot een van de beroemdste Nederlandse schilders aller tijden. Van jongste bediende in een kunsthandel tot schoolmeester en van boekverkoper tot prediker: Vincent van Gogh was het allemaal. Pas op zijn 27ste besloot hij kunstenaar te worden. Die beslissing zou de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen.
Het Van Gogh Museum in Amsterdam maakt met de vaste collectie en de tijdelijke tentoonstellingen het leven en het werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijd toegankelijk voor bezoekers uit binnen- en buitenland..

Unieke Van Gogh-reizen

SRC Reizen neemt u op twee unieke kunstreizen mee in het spoor van Van Gogh. In Nederland, in België en in Frankrijk ziet u de plaatsen die Vincent inspireerden en die een belangrijke rol in zijn leven speelden. U volgt letterlijk de omzwervingen van de ‘zonnebloemschilder’ en ontdekt zo nog meer over deze bijzondere kunstenaar!

Trotse partner van het Van Gogh Museum

SRC Reizen is sinds 1 november 2016 trotse partner van het Van Gogh Museum in Amsterdam! Als reispartner verzorgen wij de exclusieve reizen voor sponsoren en vrienden van het museum naar onder meer Frankrijk en Japan. Daarnaast organiseert SRC voor haar gasten enkele unieke Van Gogh-reizen die u meenemen in het voetspoor van Nederlands bekendste schilder.
Reizen: 1

Vincent van Gogh in Frankrijk

Kunstreis

8 dagen v.a. € 898,00

Vanafprijs op basis van:

  • Reisduur: 8
  • Prijs per persoon
  • Kunstreizen
  • Van Gogh Museum Amsterdam
  • Zundert, Parijs, Auvers-sur-Oise
  • Arles, Avignon en St.Rémy
Reisperiode

v.a. 22.07.2017
tot 22.07.2017

Waardering
8,7
Reizen: 1