050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol

Win een reis naar Spanje met uw beste Europese cultuurtip!

Wat is uw favoriete culturele reiservaring in Europa? Deel uw foto en tip! De beste inzendingen worden gepubliceerd in de maarteditie van Columbus Travel. Er is ook een fantastische hoofdprijs: een cultuurreis naar Spanje t.w.v. € 1.500,- met SRC!

De redactie van Columbus Travel is op zoek naar inspiratie! Aan welke culturele reiservaring in Europa heeft u bijzonder goede herinneringen? Denk aan bekende musea zoals het Prado in Madrid en historische bezienswaardigheden als Stonehenge, maar ook aan bijzondere architectuur, theaters, festivals en tradities die veel minder bekend zijn. U kunt hieronder maximaal drie foto's en tips uploaden. Deze verschijnen automatisch in de galerie onderaan de pagina. De jury let op beeldkwaliteit en originaliteit, maar ook op uw fotobijschrift: in hoeverre kunnen reizigers op duurzame wijze in uw spoor treden? U kunt deelnemen tot en met 20 februari 2022.

Hoofdprijs: een onvergetelijke cultuurreis naar Spanje

Wij geven de hoofdprijswinnaar een SRC-reischeque ter waarde van € 1.500 cadeau. Hiermee kan een reis (individueel of groepsreis) naar alle Spaanse bestemmingen uit ons aanbod worden geboekt. De redactie van Columbus Travel publiceert tevens een 'best of'-selectie van alle inzendingen in de maarteditie.

Doe mee aan de fotowedstrijd


fotowedstrijd Europese cultuurtips