050 - 3 123 123
Kosteloos annuleren
Geld retour, géén voucher
Kosteloos omboeken

SRC Reizen heeft in samenwerking met leveranciers, hoteliers, touringcarbedrijven, lokale vertegenwoordigers én volgens de richtlijnen van het ANVR besloten dat bepaalde reizen weer uitgevoerd kunnen worden. Ons uitgangspunt hierbij is dat zowel gasten als medewerkers, veilig en verantwoord moeten kunnen reizen. Wij hebben samen alle nodige maatregelen genomen om de uitvoering van onze reizen zo veilig mogelijk te maken. Denkt u hierbij aan maatregelen die vooral gericht zijn op extra schoonmaak en meer aandacht voor hygiëne.

Het geheel aan maatregelen is gebaseerd op de regels, adviezen en protocollen van onder andere de Nederlandse overheid, de Europese Unie, (lokale en internationale) overheden, gezondheidsinstanties (zoals het RIVM) en brancheorganisaties als de ANVR en Busvervoer Nederland (KNV). Wij gaan ervan uit dat u als gast ook uw verantwoordelijk neemt door kort voordat u op vakantie gaat te beoordelen of u gezond genoeg bent om te reizen. Wij verwachten van onze gasten dat zij zich houden aan het SRC-coronaprotocol met betrekking tot persoonlijke hygiëne en gedrag.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u op deze manier een veilige, maar vooral ook mooie SRC-reis kunnen bieden! U bent bij ons in goede handen!

Coronaprotocol SRC Reizen

Hieronder en op de volgende pagina’s vindt u per onderdeel van uw vakantie meer specifieke informatie over ons coronaprotocol. Hiernaast kunt u een PDF met een verkorte versie van het cornonaprotocol downloaden en printen.

De reis per vliegtuig
De reis per touringcar
De reis per huurauto
Het verblijf
Tijdens het reisprogramma
Veelgestelde vragen

Natasja, SRC Reizen
Natasja
Reisadviseur
Als u vragen heeft over over onze coronarichtlijnen, dan kunt u mij of een van mijn collega's natuurlijk bellen op 050 - 3 123 123. Chatten tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. We helpen u graag!

Onze reizen en coronarichtlijnen

SRC heeft een uitgebreid beeld van de huidige situatie per reisbestemming en wij controleren bijna dagelijks deze informatie zorgvuldig. Voordat wij het besluit nemen dat een specifieke reis weer uitgevoerd kan worden controleren wij of er geen toegangsbeperkingen, geen quarantainevoorschriften en geen beperkingen zijn voor het verblijven van reisgroepen in openbare ruimtes. Daarnaast controleren wij zorgvuldig of de reisprogramma’s met betrekking tot de toeristische aspecten uitvoerbaar zijn. Zo heeft SRC contact gelegd met de restaurants waar we graag onderweg stoppen en met alle hotels waarmee wij zaken doen.

Bij uw reisbescheiden ontvangt u een meer gedetailleerde beschrijving van alle geldende richtlijnen tijdens uw specifieke reis. Wanneer de Nederlandse overheid, Europese Unie of lokale overheden coronarichtlijnen aanpassen of versoepelen, zullen wij onze instructie hierop natuurlijk aanpassen.

Onze SRC-reisleider en chauffeur zullen u aan het begin van de reis informeren over alle noodzakelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen en natuurlijk blijven zij steeds beschikbaar voor het geven van advies en assistentie tijdens de reis.

Betrouwbaar

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat we alleen met u op reis gaan als dat echt kan! Toch zullen er zich situaties voordoen die we nu niet kunnen voorzien; ook voor ons is reizen na de pandemie een nieuw fenomeen. Het welzijn van onze gasten en collega’s staat altijd voorop, de gezondheidsrichtlijnen van lokale autoriteiten en instanties zullen ons de weg wijzen. Wij staan in ieder geval altijd voor u klaar!

Nuttige linkjes:

• Wijs op reis www.nederlandwereldwijd.nl/reizen
• Rijksoverheid Toch op vakantie ga dan wijs op reis
• Informatie over PCR-testen www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen
ANVR handleiding COVID19 (PDF)
• Europese Unie reopen.europa.eu/nl
De Europese Unie en al haar lidstaten bereiden een veilige heropening van Europa voor. Hoewel de bescherming van de volksgezondheid onze prioriteit blijft, willen we dat iedereen kan genieten van zijn vakantie, zich kan herenigen met familie en vrienden en voor elk doel kan reizen. Deze interactieve applicatie biedt u de informatie die u nodig heeft om vol vertrouwen uw Europese reizen en vakanties te plannen, terwijl u gezond en veilig blijft. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt en is, voor uw gemak, beschikbaar in 24 talen.