050 - 3 123 123
Kosteloos omboeken
Geld retour, géén voucher
Veilig reizen met SRC-coronaprotocol

Het verblijf

Hieronder vindt u meer informatie over de specifieke coronarichtlijnen die gelden tijdens een uw verblijf in hotels en andere accommodaties gedurende uw SRC-vakantie.

Hotels en accommodaties

Alle hotels en accommodaties die we tijdens onze reizen gebruiken, hebben ons een overtuigend hygiëneconcept gepresenteerd. Ondanks de verschillen in de details, hebben alle concepten gemeen dat er rekening wordt gehouden met de geldende afstandsregels en hygiënevoorschriften. In alle door ons geboekte hotels worden de vaak aangeraakte ruimtes in de openbare ruimte net zo zorgvuldig gedesinfecteerd als de kamers bij elke verandering van gast.

Daarnaast zijn er dispensers met ontsmettingsmiddelen aanwezig zowel in de publiek toegankelijke ruimtes en in de toiletruimtes. In de keuken en het restaurant gelden bijzonder strenge eisen. In sommige gevallen worden buffetten daarom weggelaten bij het ontbijt of diner of dient u de avond van te voren aan te geven wat u bij uw ontbijt wenst te nuttigen. In de openbare binnenruimtes van de meeste accommodaties is het dragen van een mondmasker (over neus en mond) verplicht.